Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Despre Barbati. Desfiinteaza Miturile Toxice Ale Masculinitatii

Despre Barbati. Desfiinteaza Miturile Toxice Ale Masculinitatii
50%
Autor
Gutmann Mathew
Editura
Anul
2020
Pagini
376
gen
Psihologie
Format
130x200
ISBN
9786069653050
Cod produs
657359
Ultima carte
183 lei 50 %
91.5 lei
- +

 Traim intr-o epoca in care barbatii ocupa cele mai inalte pozitii de de forta: de la scaunul producatorului de filme, pana la fotoliul din Biroul Oval; prin urmare, e absolut firesc sa ne gandim la misoginism.

Cu toate acestea, in timp ce noi criticam vulgaritatea si violenta acestor barbati, o mare parte a societatii inchide ochii la astfel de comportamente sau, mai rau, subscrie la o ideologie care le permite in mod activ. Si indiferent daca cineva aproba sau detesta comportamentul, explicatia e una si aceeasi: "baietii... sunt tot baieti" sau "barbatii... sunt tot barbati"

In "Despre barbati", antropologul Matthew Gutmann sustine ca singura biologia furnizeaza o explicatie insuficienta si rastoarna tot ceea ce credeam ca stim despre masculinitate, testosteron si ce e in capul barbatului modern. Smecheria, ne dezvaluie el, e sa aflam unde anume se trage cu adevarat linia intre natura si cultura. Pentru a afla raspunsul, Gutmann pleaca intr-o adevarata investigare globala a machismului, calatorind de la Mexico City pana in Shanghai, de la comunitati unite pana la campusurile imprastiate ale colegiilor, de la programele de reabilitare din Oklahoma, pana la prima linia a razboiului din Irak.

De-a lungul drumului, el pune sub semnul intrebarii convingerea ca destinul barbatilor este controlat de corpul lor si incearca sa afle cum schimba aceasta credinta intelegerea unor notiuni precum competitie, conflict si conflict international. Gutmann sfarseste prin a ne ruga sa ne extindem ideile despre cum arata sau ar trebui sa arate barbatul modern, spre beneficiul societatii noastre ca intreg. Provocatoare si teribil de actuala, aceasta carte va fi manifestul suprem al unei intelegeri reinnoite a masculinitatii moderne, una de care orice barbat - si femeie - are nevoie.

Nume Contacte Stoc
LIBRARIUS 410 Chisinau , Str. Mircea cel Bătrîn, 24/6
078 747 410
Stoc limitat

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii