Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Regulament de tratare a Certificatelor Cadou "Librarius"


1. Certificatele Cadou Librarius se vând în librăriile Librarius, și se acceptă spre plată la cumpărarea unor bunuri în orice librărie Librarius (inclusiv online, pe librarius.md). Toate adresele librăriilor sunt indicate pe site-ul www.librarius.md.
2. Plata contului certificatului cadou poate fi efectuată prin numerar, prin transfer bancar, cu card bancar sau plată on-line.
3. Certificat cadou este considerat ca un mijloc de plată, iar valoarea sa corespunde unui echivalent similar exprimat în lei.
4. În cazul în care valoarea mărfii alese depășește valoarea nominală a certificatului, este posibilă suplimentarea în numerar.
5. În cazul în care valoarea mărfii alese este mai mică decât valoarea nominală a certificatului, diferența nu include returnarea restului rămas pe el.
6. Este posibilă primirea a câtorva unități de marfă în limitele nominalului unuia sau câtorva certificate.
7. Este posibilă plata prin intermediul câtorva certificat cadou, astfel încât valorile lor se sumează.
8. Plata pentru marfă prin intermediul Certificatului cadou se efectuează o singură dată, după care acest card rămâne la vânzător drept o dovadă a plății pentru marfă (produs).
9. În caz de pierdere a unui certificat cadou nu se eliberează un duplicat, valoarea nominală a certificatului cadou nu se compensează.
10. Rețeaua de librării Librarius nu poartă răspundere pentru primirea produsului de către altă persoană, în baza unui certificat cadou pierdut de către Dumneavoastră.
11. Termenul de acțiune al Certificatului cadou Librarius  este nelimitat
12. Certificatul cadou deține un nivel special de protecție, iar în cazul apariției la vânzător a unor dubii privind autenticitatea cardului, acesta este în drept să retragă acest card, fără furnizarea mărfii drept schimb pentru card.
13. Certificatul cadou este proprietatea rețelei de librării Librarius («Moldpresa grup» SRL).
14. Achiziționarea certificatului reprezintă dovada semnării între Vânzător și Cumpărătorul cardului a unui contract preliminar cu obligația, ca în decursul termenului de acțiune al certificatului să fie semnat contractul de bază de vânzare-cumpărare cu amănuntul a mărfii în sortiment și în baza prețurilor, prezentate în sălile de vânzare a magazinelor în ziua semnării contractului de vânzare-cumpărare cu amănuntul. Un astfel de contract poate fi încheiat de orice Deținător de certificat, deoarece certificatul este transmis liber și reprezintă un certificat transmis la purtător.
15. Suma mijloacelor bănești pusă pe certificat de către Cumpărător corespunde valorii nominale a certificatului ales de acesta din urmă, și reprezintă un depozit, care în caz de semnare a contractului de bază de vânzare-cumpărare cu amănuntul de către Deținătorul certificatului se calculează în contul plății pentru produsele achiziționate, inclusiv, în contul unei plăți inițiale și achiziționarea mărfii în credit. În cazul în care contractul de bază de vânzare-cumpărare nu va fi încheiat de către Deținătorul de certificat in decursul perioadei de acțiune a certificatului (1 an de la data vânzării), atunci depozitul rămâne în posesia vânzătorului și nu poate fi întors.
16. La procurarea certificatului  cadou, reducerea cu cardul de discount nu poate fi aplicata. Reducerea cu cardul de discount sau alte reduceri promoționale pot fi aplicate din momentul schimbarii certificatului cadou pe marfă.
  
Intră în vigoare la data de 21.09.2016