Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Regulament de tratare a Certificatelor Cadou "Librarius"

 

1. Certificatele cadou ”Librarius” pot fi procurate în librăriile Librarius (inclusiv on-line www.librarius.md), și sunt acceptate ca instrument de plată la cumpărarea cărților, jocurilor/jucăriilor, articolelor de papitărie și birotică în orice librărie Librarius și pe site-ul www.librarius.md. Adresele librăriilor Librarius pot fi găsite pe site-ul www.librarius.md.

 

2. Plata pentru Certificatului cadou ”Librarius” poate fi efectuată în numerar, prin transfer bancar, cu card bancar sau plată on-line. La procurarea certificatului  cadou ”Librarius”, nu se aplică cardul de discount.

 

3. Certificat cadou este considerat un instrument de plată, iar valoarea sa corespunde unui echivalent similar exprimat în mijloace bănești/MDL.

 

4. În cazul în care valoarea bunurilor alese depășește valoarea nominală a Certificatului, este posibilă achitarea diferenței în numerar sau cu cardul bancar.

 

5. În cazul în care valoarea bunurilor alese este mai mică decât valoarea nominală a Certificatului, nu se returnează diferența rămasă.

 

6. La prezentarea mai multor Certificate cadou valoarea lor se sumează.

 

7. După achitarea bunurilor prin intermediul Certificatului cadou, acesta se stochează la vânzător, ca dovadă de plată pentru bunurile vândute.

 

8. În caz de pierdere a Certificatului cadou ”Librarius”, nu se eliberează un dublicat al acestuia și valoarea nominală a Certificatului cadou nu se compensează.

 

9. Rețeaua de librării Librarius nu poartă răspundere în cazul în care Certificatul este folosit de altă persoană sau este pierdut.

 

10. Termenul de valabilitate al Certificatului cadou ”Librarius”  este cel indicat pe acesta.

 

10.1. În cazul când termenul de valabilitate nu este indicat pe Certificatul Cadou ”Librarius”, termenul va fi de 1 (un) an de la procurare.

 

11. Certificatul cadou deține un nivel special de protecție, iar în cazul apariției la vânzător a unor dubii privind autenticitatea Certificatului, acesta este în drept să-l rețină, fără furnizarea mărfii drept schimb, până la stabilirea certă a conformității/neconformității acestuia.

 

12. Certificatul cadou Librarius este proprietatea rețelei de librării Librarius (”Moldpresa Grup” SRL).

 

13. În momentul efectuării cumpărăturii cu Certificatul cadou ”Librarius”, poate fi aplicată reducerea cu cardul de discount sau alte reduceri promoționale.

 

14. După valorificare ”Moldpresa Grup” SRL va asigura nimicirea Certificatelor cadou ”Librarius” conform procedurii stabilite.

 

Intră în vigoare la data de 01.03.2024.