Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Despre Barbati. Desfiinteaza Miturile Toxice Ale Masculinitatii

Despre Barbati. Desfiinteaza Miturile Toxice Ale Masculinitatii
50%
Aвтор
Gutmann Mathew
Издательство
Год
2020
Страницы
376
Жанр
Psihologie
Формат
130x200
ISBN
9786069653050
Код продукта
657359
Ultima carte
183 лей 50 %
91.5 лей
- +

 Traim intr-o epoca in care barbatii ocupa cele mai inalte pozitii de de forta: de la scaunul producatorului de filme, pana la fotoliul din Biroul Oval; prin urmare, e absolut firesc sa ne gandim la misoginism.

Cu toate acestea, in timp ce noi criticam vulgaritatea si violenta acestor barbati, o mare parte a societatii inchide ochii la astfel de comportamente sau, mai rau, subscrie la o ideologie care le permite in mod activ. Si indiferent daca cineva aproba sau detesta comportamentul, explicatia e una si aceeasi: "baietii... sunt tot baieti" sau "barbatii... sunt tot barbati"

In "Despre barbati", antropologul Matthew Gutmann sustine ca singura biologia furnizeaza o explicatie insuficienta si rastoarna tot ceea ce credeam ca stim despre masculinitate, testosteron si ce e in capul barbatului modern. Smecheria, ne dezvaluie el, e sa aflam unde anume se trage cu adevarat linia intre natura si cultura. Pentru a afla raspunsul, Gutmann pleaca intr-o adevarata investigare globala a machismului, calatorind de la Mexico City pana in Shanghai, de la comunitati unite pana la campusurile imprastiate ale colegiilor, de la programele de reabilitare din Oklahoma, pana la prima linia a razboiului din Irak.

De-a lungul drumului, el pune sub semnul intrebarii convingerea ca destinul barbatilor este controlat de corpul lor si incearca sa afle cum schimba aceasta credinta intelegerea unor notiuni precum competitie, conflict si conflict international. Gutmann sfarseste prin a ne ruga sa ne extindem ideile despre cum arata sau ar trebui sa arate barbatul modern, spre beneficiul societatii noastre ca intreg. Provocatoare si teribil de actuala, aceasta carte va fi manifestul suprem al unei intelegeri reinnoite a masculinitatii moderne, una de care orice barbat - si femeie - are nevoie.

Имя Контакты Наличие
LIBRARIUS 410 Chisinau , Str. Mircea cel Bătrîn, 24/6
078 747 410
В наличии

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк