Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Tot ce e mai bun - copiilor!

 1 iunie – este ziua mult așteptată de copii indiferent de vârsta acestora, căci anume în această zi are loc Ziua Mondială a Copiilor, se dă startul vacanței mari, dar mai mult decât atât – 1 iunie reprezintă fericire, bucurie și distracție!

Rețeaua librăriilor Librarius nu putea trece peste o zi atât de semnificativă și a pregătit pentru micii cititori o ofertă specială. Atstfel, rețeaua Librarius tinde să înveșe tânăra generație să iubescă cărțile, să tindă spre cunoștințe și să creeze.

Astfel, special pentru începutul verii, din 20 mai până pe 6 iunie rețeaua librăriilor Librarius a pregătit prețuri speciale la întregul asortiment de cărți pentru copii și nu numai. Abecedare, povești, literatură aclasică, enciclopedii mari și colorate și chiar și comix-uri de la renumiții MARVEL și DEATHNOTE – toate acestea sunt expuse cu reduceri plăcute.  

Însă asta nu e tot, reducerile sunt aplicate și la mărfuri pentru creație de calitate europeană semnată de producătorii mondiali Carioca, CES, BIK, TOYCOLOR și altele – acum copii pot crea, desena și juca în voie și cel mai important - fără nici un pericol pentru sănătate. Cariocile pe baza de apă sunt absolut netoxite, fără mirosuri, nu lasă urme care nu pot fi șterse și cel mai important – aestea ajung pe mult timp.

Începe vara împreună cu Librarius – creează, dezvoltă-te, joacă-te! 

*Pe perioada promoției cardurile de reducere vor fi valabile, însă reducerile promoționale și cele de pe cardul de reduceri nu se sumează. Se aplică reducerea mai mare.