Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Librăria Librarius, de pe strada Pușkin, 22 își redeschide ușile după o renovare de excepție

 Creată din pasiune pentru cărți, librăria Librarius își propune să devină, în continuare, un refugiu și o sursă de inspirație pentru toți iubitorii de lectură. 

Cu entuziasm, cel mai mare distribuitor de carte din Republica Moldova, anunță redeschiderea librăriei în cea mai magică perioadă a anului. De la operele clasicilor remarcabili până la cele mai recente apariții editoriale, librăria Librarius găzduiește o varietate impresionantă de titluri. Cu atenție la preferințele clienților, au fost selectate cele mai interactive jocuri de societate, jucării, seturi de creație și ediții periodice. 

Vă îndemnăm, ca în aceste zile, să vă lăsați inspirați de recomandări magice și să alegeți cadoul perfect, beneficiind de reduceri de până la 15% reducere, până pe 07 ianuarie 2024.

Librăria Librarius vine cu un mesaj către toți iubitorii de lectură: “În speranța că veți descoperi noi povești captivante și veți trăi experiențe memorabile, vă așteptăm în librăria Librarius să ne bucurăm împreună de lectură! Ne angajăm să aducem contribuții pozitive prin organizarea lansărilor de carte, sesiuni de autografe cu autori îndrăgiți și ateliere de creație. Ne dăm întâlnire în inima capitalei, pe strada Pușkin, 22, la librăria Librarius!