Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Каляка Маляка - produse pentru creativitate

În rețeaua de librării Librarius, vă prezentăm o gamă largă de produse pentru creativitate de la Каляка Маляка!

Каляка Маляка - un brand rusesc de produse pentru creativitate, concepute special pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Gama de brand are aproximativ 150 de tipuri de produse, care stimulează abilitățile creative ale copiilor; dezvoltă capacități creative de gândire și motorii, pentru a forma o imagine despre lume și percepția corectă a culorii, dă o idee despre volumul sși textura obiectelor. În 2014 Каляка Маляка  avea 10 ani. Încă de la începuturile sale, brand-ul este bine stabilit, acesta a devenit un popular, iubit și ușor de recunoscut în rândul consumatorilor. 

În crearea produsului sub marca-Каляка Маляка  la care au participat psihologi și educatori cu experiență. Datorită lor, gama s-a format, ia în considerare în totalitate psihologia copiilor, percepția lor de culoare, forma, fenomene naturale și  ale lumii înconjurătoare. În plus, produsele Каляка Маляка sunt supuse unor teste periodice în grădinițe, astfel încât acestea să îndeplinească toate cerințele tinerilor consumatori.

Fabricarea produselor pentru copii necesită un control deosebit de atent al calității. Produsele de brand Каляка Маляка- este proiectat folosind tehnologii moderne ce îndeplinesc toate cerințele de siguranță. Toate produsele Каляка Маляка contin pe ambalaj informații cu privire la utilizarea normelor, data expirării și data producției. Dialogul cu consumatorii, sondaje și teste permit îmbunătățirea în mod constant a calitatatii produselor - Каляка Маляка.