Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Totul despre avioane

Totul despre avioane
Editura
ISBN
2000004872007
Cod produs
487200

 

TOTUL DESPRE AVIOANE – O CARTE JUCAUSA CU FERESTRE SURPRIZA LA INTERIOR

Cartea “Totul despre avioane”  răspunde unor întrebări normale  copiilor care nu au avut încă ocazia să zboare cu avionul. Ce se întâmplă în sala de plecare de la aeroport? Unde se duc bagajele? Ce se întâmplă chiar înainte de decolare, și cel mai important, cum poate zbura un avion?Ilustrații foarte detaliate explica  cele mai importante lucruri de reținut despre avioane și transportul aerian.

Cartea “Totul despre avioane” publicata de Media Service Zawada Publishing www.msz.ro este cartonată atât la exterior, cât și la interior. În plus, pe fiecare pagină există ferestre de carton care ascund alte imagini sau texte interesante. Această carte este precum o jucărie sofisticată de care nu te plictisești niciodată.

Cartea “Totul despre avioane”  face parte dintr-o serie mai amplă numită „De ce? De ce? De ce?” care iese în evidență prin felul său jucăuș, ispititor de a transmite informațiile pe care copiii doresc să le știe. Centrată pe întrebări normale vârstei, titlurile din seria „De ce?De ce? De ce” explorează subiecte de mare interes pentru copii mici.  Cartea de față „Totul despre avioane”  își propune să răspundă  întrebărilor pe care copiii le pun despre avioane, prin intermediul unor elemente interactive, ilustrații amănunțite și texte adecvate vârstei. Deoarece ilustrații pline de viață transmit atât de mult, cartea reține interesul copiilor chiar și fără un adult  pentru a citi textele clare.

Cartea  “Totul despre avioane”  este ideală pentru preșcolari și școlarii mici de 4 -7 ani.

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii