Новости Магазины Контакты Работа langRo График работы Пн-Пт 09:00-18:00 Сб-Вс 10:00-15:00
До бесплатной доставки по Кишиневу 250 лей
До бесплатной доставки по Республике 700 лей
Итого корзина : 0 лей

Totul despre avioane

Totul despre avioane
Издательство
ISBN
2000004872007
Код продукта
487200

 

TOTUL DESPRE AVIOANE – O CARTE JUCAUSA CU FERESTRE SURPRIZA LA INTERIOR

Cartea “Totul despre avioane”  răspunde unor întrebări normale  copiilor care nu au avut încă ocazia să zboare cu avionul. Ce se întâmplă în sala de plecare de la aeroport? Unde se duc bagajele? Ce se întâmplă chiar înainte de decolare, și cel mai important, cum poate zbura un avion?Ilustrații foarte detaliate explica  cele mai importante lucruri de reținut despre avioane și transportul aerian.

Cartea “Totul despre avioane” publicata de Media Service Zawada Publishing www.msz.ro este cartonată atât la exterior, cât și la interior. În plus, pe fiecare pagină există ferestre de carton care ascund alte imagini sau texte interesante. Această carte este precum o jucărie sofisticată de care nu te plictisești niciodată.

Cartea “Totul despre avioane”  face parte dintr-o serie mai amplă numită „De ce? De ce? De ce?” care iese în evidență prin felul său jucăuș, ispititor de a transmite informațiile pe care copiii doresc să le știe. Centrată pe întrebări normale vârstei, titlurile din seria „De ce?De ce? De ce” explorează subiecte de mare interes pentru copii mici.  Cartea de față „Totul despre avioane”  își propune să răspundă  întrebărilor pe care copiii le pun despre avioane, prin intermediul unor elemente interactive, ilustrații amănunțite și texte adecvate vârstei. Deoarece ilustrații pline de viață transmit atât de mult, cartea reține interesul copiilor chiar și fără un adult  pentru a citi textele clare.

Cartea  “Totul despre avioane”  este ideală pentru preșcolari și școlarii mici de 4 -7 ani.

Имя Контакты Наличие

Бесплатная доставка

Бесплатная доставка от 250 лей по Кишиневу.

Бесплатная доставка по Молдове от 700 лей за пределами радиуса Кишинева.

Служба поддержки

Поддержка клиентов по телефону и электронной почте.

079 545 544

плата картой

Безопасная оплата картой

Оплата через банк