Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Felicitări cu ocazia Zilei Cunoștințelor!

 Cea mai mare rețea de librării LIBRARIUS vă felicită cu ocazia Zilei Cunoștințelor și venirea noului an școlar!  Sincere felicitări pedagogilor, urări de sănătate şi prosperare, dorindu-Vă succese remarcabile în activitatea profesională, ani mulţi de viaţă rodnică, plini de frumuseţe, vigoare şi performanţe. Dorim tuturor elevilor cît mai multe şi interesante călătorii în lumea cunoştinţelor.

Vă invităm în rețeaua LIBRARIUS unde sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – dicționare și materiale didactice pentru învățarea limbilor străine, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de pedagogie și psihologie, literatură artistică și clasică, jocuri educative pentru dezvoltarea copiilor ș.a. Manuale, stilouri, hărți, caiete, carioci –  veţi găsi de toate! Tot asortimentul de rechizite, pentru elevi de orice vârstă, îl puteţi găsi în reţeaua noastră de librării.

De Ziua Cunoştinţelor LIBRARIUS anunță oferte și promoții speciale. Beneficiați de reduceri la comenzile colective. În plus vă oferim reducere 20% la poziții TOP de birotică. Grăbiți-vă! Oferta este  valabilă pînă la 20 septembrie în limita stocului disponibil.

Dragostea şi setea de carte ne adună iarăşi la un frumos început de toamnă pentru a ne spune reciproc: Bun venit la Ziua Cunoştinţelor! Vă dorim tuturor un start reuşit în anul de studii 2018-2019!