De ce Librarius

Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 30 librării, situate în or. Chișinău, or. Bălți, or. Ungheni, or. Hîncești, or. Ialoveni, or. Călătași și or.Orhei.

CONTACT Oficiul central
  • Address: Or. Durlești, Str. Ștefan Vodă 3
    Chisinau, R. Moldova
  • Phone: 022 51-23-77
  • info@librarius.md
  • c/d:MD07EN000000222487408845
  • BC: "Energbank" SA ENEGMD22
  • c/f:1013600038202
  • TVA:0507058

Tot ce e mai bun - copiilor!

 1 iunie – este ziua mult așteptată de copii indiferent de vârsta acestora, căci anume în această zi are loc Ziua Mondială a Copiilor, se dă startul vacanței mari, dar mai mult decât atât – 1 iunie reprezintă fericire, bucurie și distracție!

Rețeaua librăriilor Librarius nu putea trece peste o zi atât de semnificativă și a pregătit pentru micii cititori o ofertă specială. Atstfel, rețeaua Librarius tinde să înveșe tânăra generație să iubescă cărțile, să tindă spre cunoștințe și să creeze.

Astfel, special pentru începutul verii, din 20 mai până pe 6 iunie rețeaua librăriilor Librarius a pregătit prețuri speciale la întregul asortiment de cărți pentru copii și nu numai. Abecedare, povești, literatură aclasică, enciclopedii mari și colorate și chiar și comix-uri de la renumiții MARVEL și DEATHNOTE – toate acestea sunt expuse cu reduceri plăcute.  

Însă asta nu e tot, reducerile sunt aplicate și la mărfuri pentru creație de calitate europeană semnată de producătorii mondiali Carioca, CES, BIK, TOYCOLOR și altele – acum copii pot crea, desena și juca în voie și cel mai important - fără nici un pericol pentru sănătate. Cariocile pe baza de apă sunt absolut netoxite, fără mirosuri, nu lasă urme care nu pot fi șterse și cel mai important – aestea ajung pe mult timp.

Începe vara împreună cu Librarius – creează, dezvoltă-te, joacă-te! 

*Pe perioada promoției cardurile de reducere vor fi valabile, însă reducerile promoționale și cele de pe cardul de reduceri nu se sumează. Se aplică reducerea mai mare.