Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Cele mai populare cărți pe timp de carantină!!!

Ce cărți au comandat cititorii noștri cel mai de pe site-ul www.librarius.md în timpul carantinei?
În primul rând, s-a dovedit că izolarea în casă, a contribuit la lectură intensă: ca de exemplu, cele mai solicitate cărți au fost de autodezvoltare, cărți pentru copii și jocuri!

Ce citește toată lumea?
În primul rând este cartea, care a deținut cu fermitate poziția de bestseller din ultimii ani ”Tată bogat, tată sărac de Robert Kiyosaki.

De asemenea, rămânând acasă, cititorii au acordat o deosebită atenție cărții, la fel de populară,Femei care aleargă cu lupii”, fascinată de mituri și legende, autoarea ne învită să recuperăm această parte adânc îngropată în noi, vibrantă, generoasă, plină și dătătoare de viață.

Un mare succes are și seria Harry Potter.  De asemenea, deseori a fost comandată „Povestea mea” de Michelle Obama, „Arta subtilă a nepăsării” de Mark Manson și romanul „Zuleiha deschide ochii” de Guzel Yakhina.

Cel mai probabil încă sunteți în autoizolare. Vă îndemnăm să citiți pentru a petrece timpul cu folos și vă reamintim că avem multe colecții de cărți  pentru dvs. De exemplu, cele mai bune cărți despre business sau colecția romanelor de dragoste.