Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Certificate cadou de la Librarius: Surprinde-i frumos pe cei dragi

 Dorești să îi oferi un cadou celui apropiat și vrei sa fii sigur că acesta va fi satisfăcut? Ești în pană de idei întrucât s-a epuizat stocul de preferințe? 

Librarius îți recomandă să-i oferi un Certificat cadou Librarius!

Cartea este cadoul perfect – știm cu toții! Doar că uneori este dificil să alegi cartea potrivită preferințelor prietenului, colegului sau a persoanei dragi, din acest motiv noi am vă propunem certificatele cadou. Dăruind acest certificat celor apropiați dvs le oferiți șansa de a alege cartea după propriile preferințe.

Certificatul cadou este o alegere convenabilă de felicitare cu orice ocazie și pentru oricare persoană. Scapă de grija alegerii cadoului perfect! Fără culori nepotrivite și fără incertitudini. Pe lângă bucurie și multă bună-dispoziție, zilele de naștere sau alte celebrări ale celor dragi aduc deseori multe griji şi întrebări în ceea ce privește cadoul perfect: Oare îi va plăcea? Dacă are ceva asemănător? Rețeaua de librării Librarius oferă experiența unică a cumpărăturilor, lăsându-i libertatea prietenului, colegului și a celui drag, de a alege cadoul potrivit dintr-o varietate de peste 50 000 de titluri de cărți din diverse domenii, precum și oricare alt produs disponibil.

Certificatele cadou Librarius se vând în toată rețeaua de librării Librarius – vezi aici adresele!

La fel, puteți face comandă la telefon pe numărul: 079-545-544 sau puteți comanda certificatele cadou online magazin cu livrare gratuită pentru cumpărăturile de la 250 lei. Detalii livrare  

Cartea – cadoul perfect! Dăruiți Certificatele cadou Librarius, oferiți posibilitatea celor dragi de a alege cartea preferată.

 

Certificatele valorifice sunt diverse: