Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Dragostea în artă...

 Dragostea din arta... Și arta din dragoste...

Pentru că doar dragostea şi arta ne fac viaţa suportabilă.

Cele mai mai intense emoții au fost trăite printre rafturile de cărți, unde dragostea ilustrată în literatură, muzică, dans și pictură...

Eveniment de Ziua Îndrăgostiților, organizat la Librarius Cafe, la data de 12.02.20, unde s-au adunat toți cei care venerează arta în toate genurile ei.

Invitații speciali și-au prezentat marile pasiuni pe care le urmează:

Tatiana Spînu, interpretă și scriitoare, întotdeauna i-a plăcut să înșire gânduri pe hârtie, ceea ce o face să se simtă mai bine și împăcată cu sine. Tatiana se regăsește în mai multe genuri de artă pentru că un om romantic este un om al artei. Arta o definește și îi oferă puteri să trăiască cu adevărat.

Tatiana posedă arta condeiului și ne-a vorbit despre cărțile sale : Parfumul scrisorii tale și Suflete arse .... și de unde a pornit această frumoasă inspirație de a scrie. Aceste minunate romane le poți găsi în rețeaua de librării Librarius:

Parfumul scrisorii tale - https://cutt.ly/QrY7O3r 

Suflete arse - https://cutt.ly/jrY7M8V

La fel, nu a lipsti și sesiunea de autografe, unde cititorii au avut șansa de a primei o urare personală din partea scriitoarei!
Cu o prezentare frumoasă a cărților am avut și invitații speciali doamna Chițanu Svetlana și domnul Andrei Porubin.

Stela Botez este fata cu cobza ce îmbină subtil tradiționalul cu modernul. Cu cât mai frumos sună vocea sa, cu atât mai interesant răsună cobza.

Studenții ai Colegiul Național de Comerț al ASEM- ne-au prezentat un recital de poezii cu tematica ”85 de ani de la nașterea poetului Grigore Vieru”. Poetul frumuseţii enigmatice a sufletului, ne-a lăsat moştenire versuri care ne-au pătruns până în adâncul sufletului şi care ne trezesc sentimente alese.

Tango Argentino Moldova ne-a purtat pe aripile dansului și au prezentat un flashmob cu iz de lectură, pe ritmuri de tango argentinian. Două activități pe gustul multora. Dans și lectură. Citim despre tango sau dansăm cu eroul sau eroina preferată din romane, nu au lipsit și îmbrățișările calde de energie pozitivă.

A mai fost prezentă și o minunată expoziție de picturi , realizate în diferite tehnici cu tematica dragostei, de către Yuliana Klicevskaiya... Dragostea în culori prezentată prin una dintre tehnicile relativ noi ale picturii moderne -  acrilul lichid!

Seara a fost trăită într-o atmosferă încărcată de emoții frumoase, aromă de cafea și îmbrățișări călduroase...