Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Respectă un stil de viață sănătos

        Sănătatea noastră este tot ceea ce avem, ceea ce ne aparține în întregime. Și calitatea vieții noastre depinde de modul în care o tratăm. Librarius vă sugerează să vă familiarizați cu cărți care vă vor ajuta să deveniți puțin mai buni și să înțelegeți multe lucruri despre sănătatea și corpul dumneavoastră. Amintiți-vă: pentru a fi fericit, trebuie să fii sănătos!

     De cele mai multe ori, cărţile sunt cele care învaţă să trăieşti sănătos. Prin cărţi, marii doctori naturişti şi vindecători te ghidează să descoperi calea spre un stil de viaţă sănătos.

   Sunt cărţi care te vor ajuta foarte mult şi te vor face să înţelegi cum funcţionează viaţa şi care sunt regulile ei, cum funcţionează corpul şi cum să interpretezi semnalele pe care ți le transmite, cum să-ți folosești gândirea într-un mod pozitiv, cât de importantă este sănătatea pentru a avea o viaţă de care să te poţi bucura, cum poți să îți recâştigi sănătatea pierdută, ce alimente să consumi şi cum să te hrănești sănătos.

   O cultură a unui stil de viață sănătos nu este doar o nutriție ci și un exercițiu adecvat. Modul sănătos de  viață este, de asemenea, un somn plin, o minte limpede, armonie în suflet și ... un sentiment de fericire. Acesta este un întreg sistem! Formarea unui stil de viață sănătos ar trebui să se facă nu numai "în afară", ci și din interior.

    Alege ceea ce-ți place și începe să citești cărți despre sporirea sănătății!

https://librarius.md/ro/collection/cele-mai-bune-cri-care-i-sporesc-sntatea