Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Sesiune foto și Autografe, Chulpan Hamatova

 Irepetabila Chulpan Hamatova, a prezentat noua sa carte, Время колоть лёд, în librăria Librarius, admiratorii ei nu au ratat excelenta ocazie în care să se poată familiariza cu artistul, să cumpere cartea și să obțină un autograf și, bineînțeles, o fotografie cu autorul.

Cartea Время колоть лёд este un roman documentar care este construit pe dialogurile jurnalistei Katerina Gordeeva și actrița Chulpan Hamatova, membrii ai fundației de caritate «Подари жизнь». Aceasta nu este o carte obișnuită cu întrebări și răspunsuri, ci o întreagă poveste despre viață și prietenie a două femei remarcabile care au venit să cucerească Moscova la începutul anilor `90. În această carte există multe pasaje de interviuri, eseuri din anii diferiți și chiar pagini de jurnal.

Și, de asemenea, o seară creativă a lui Chulpan Hamatova a avut loc la Teatrul de Operă și Balet Maria Bieșu. Noul program " Пунктиром..." este o poveste despre viața personală și cariera actriței din Rusia, în scenă a fost pusă intercalația scenelor de a juca în cinematograf și teatru cu recitaluri din poeții preferați - Anna Akhmatova, Marina Țvetaeva, Bella Akhmadulina.

Aducem sincere mulțumiri organizatorilor acestei minunate seri, partenerilor nostril Proiectului Прочтенье.

Cartea o puteți procura în rețeaua de magazine Librarius sau comanda pe adresa https://librarius.md/ro/book/vremya-koloti-led-619994