Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Copiii care nu iubesc să citească, recomandări

 În ultimul timp, din lipsă de argumente, părinții moderni adesea își lasă mâinile în jos în situația când trebuie să pui copilul la citit și să-i cultivi dragostea față de lectură. În secolul inundat de cele mai performante gajeturi copilul și care este gata să facă orice în timpul liber, doar ca să nu citească. Nu toți copii sunt atrași de această activitate, și motivele sunt diferite, dar cel mai des copiii sunt dezamăgiți de la prima întâlnire cu cartea: prea mult text, ilustrații inexpresive, unde lectura se transformă într-o sarcină plictisitoare.

Librarius a hotărât să vină în ajutorul părinților și a ales câteva cărți pe care copilul le-ar citi cu drag – neobișnuite, interesante și captivante, la care copiii nu vor putea renunța și vor citi mai mult.

 

           Supraviețuitorii, Erin Hunter

Seria „Supraviețuitorii” este dedicată lumii canine, din care oamenii au dispărut complet.

 

 

 

Povești de seara pentru fete rebele, Elena Favilli, Francesca Cavallo

 

De la Elisabeta I la Malala Yousafzai, de la Amelia Earhart la Frida Kahlo, de la Marie Curie la Coco Chanel, 100 de femei extraordinare sunt portretizate în aceasta carte de către 60 de ilustratoare din toată lumea. Regine, inventatoare, pictorițe, partizane, scriitoare, femei astronaut sau prin-ministru... modele de curaj, de perseverență și de generozitate pentru toți aceia care vor sa-și îndeplinească visurile.


Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat, Iulian Tănase

Aventurile lui Sacha în Castelul Fermecat este o poveste despre dragostea dintre părinți și copii, despre forța imaginației și despre atenția și mirarea pe care copiii le pun în joc. Imaginația este miraculoasă, căci cu ajutorul ei putem face cele mai extraordinare lucruri sau putem inventa povești, care nu sunt mai puțin adevarate doar pentru că au fost inventate.


Micuța vrăjitoare, Benjamin Lacombe, Sebastien Perez

În timp ce exploreaza podul bunicii sale, Lisbeth descoperă o carte ciudata și plină de praf. Întorcând paginile, află că draga ei bunică Olga e... vrăjitoare. Și aceasta nu e ultima surpriză...


Seria ”Vânătorii de comori”, James Patterson

Bick, Beck, Tommy şi Storm – copiii familiei Kidd – au crescut călătorind în jurul lumii, făcând scufundări la mare adâncime şi ajutându-i pe părinţii lor, doi vânători de comori celebri, să scoată la suprafaţă monede şi lingouri de aur, bijuterii, arme şi alte obiecte nepreţuite aflate pe epavele scufundate de secole în ocean. După ce soţii Kidd dispar în împrejurări care ridică multe semne de întrebare, cei patru fraţi se trezesc în căutarea celei mai însemnate comori din viaţa lor. De acum trebuie să lupte împreună împotriva unor piraţi foarte periculoşi şi a unui rival fără scrupule, ghidaţi de nişte indicii criptice care îi vor ajuta să dezlege misterul  celor întâmplate cu părinţii lor.