Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Noua sală pentru copii în librăria Librarius din inima capitalei!

 Explorați lumea magică a cărților în librăria LIBRARIUS din inima capitalei, care cu drag, și-a deschis ușile în decembrie 2018,  pentru toți pasionații de lectură, dar mai cu seamă pentru micuți, unde au ocazia să viziteze noua sală pentru copii, amenajată foarte divers și plină de culori, la fel ca și lumea copiilor.

În acestă sală, Librarius v-a pregătit un asortiment vast din cele mai colorate rechizite de branduri internaționale și cele mai ingenioase jocuri de societate pentru întreaga familie! Veți fi entuziasmați de o gamă largă de literatură pentru copii în limba română, rusă și engleză, din cele mai multe cărți cu povești ilustrate care vor captiva atenția copilului, agende pentru fetițe, literatură fantastică, aventuri, poezii și curiozități. Materiale informative care sunt și ele un fundament al cunoașterii copilului, acestea fiind, de obicei, expuse și clar explicate în enciclopedii și dicționare ilustrate. Pentru cei mai mici, Librarius a pregătit minienciclopedii cartonate, cărți cu sunete și o avalanșă de activități și abțibilduri cu cele mai adorabile personaje din desene animate!

Sala pentru copii este situată în capătul librăriei, ceea ce oferă o posibilitate părinților să-și aleagă cartea preferată până ce copilul său desenează în sala de literature pentru copii.

Vă așteptăm, cu drag, împreună cu copii dumneavoastră în noua librărie situată pe adresa str. Ștefan cel Mare, 64. Orarul de lucru: de luni până sâmbătă de la orele 9:00 până la 21:00, duminică: de la 10:00 până la 18:00.