De ce Librarius

Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 30 librării, situate în or. Chișinău, or. Bălți, or. Ungheni, or. Hîncești, or. Ialoveni, or. Călătași și or.Orhei.

CONTACT Oficiul central
  • Address: Or. Durlești, Str. Ștefan Vodă 3
    Chisinau, R. Moldova
  • Phone: 022 51-23-77
  • info@librarius.md
  • c/d:MD07EN000000222487408845
  • BC: "Energbank" SA ENEGMD22
  • c/f:1013600038202
  • TVA:0507058

Librarie noua in Orhei

 Am deschis o librărie nouă în orașul Orhei – LIBRARIUS!

 

Rețeaua de librării LIBRARIUS fiind cunoscută și apreciată în Chișinău, Bălți și Ungheni, recent și-a extins activitatea și în orașul Orhei.

 

Fără îndoială, locuitorii din or. Orhei vor aprecia înalt noua posibilitate de a face cunoștință cu sortimentul larg de literatură, capabilă să satisfacă cele mai diverse preferințe ale cititorilor de orice vîrstă. Noul magazin amplasat pe str. Vasile Lupu 21B, corespunde tuturor cerințelor europene, pe care le presupune o librărie modernă de cea mai înaltă calitate. Aceasta este amenajată într-un stil propriu, caracteristic rețelei LIBRARIUS, fiind amplasată comod, având prețuri accesibile și avantajoase.

Aici sunt prezentate căți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate, literatură artistică, de la clasică universală pînă la cărți ale autorilor contemporani ș.a.

Pentru a vă orienta mai bine în librăria noastră, la dispoziție vă stau întotdeauna librarii-consultanții calificați.

Cumpărătorii care vor achiziționa cărți în librăria Librarius pînă la 15.10.2015, vor avea parte de reduceri atractive și carduri de reduceri cadou. Vă așteptăm cu drag!

Oricare ar fi interesele tale, LIBRARIUS te așteaptă într-o atmosferă prietenoasă, cu o deservire de cea mai înaltă calitate.