Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

A 4-a întâlnire cu a comunității online Social media în Culise a avut loc la 7 septembrie!

A 4-a întâlnire a comunității online  Social Media în Culise - MEGA Offline #4 a avut loc la 7 septembrie, începând cu ora 18 în Aria Hotel Chisinau. Aici și-au dat întâlnire mulți tineri inteligenți și dornici de a învăța lucruri noi din domeniul Social Media. La eveniment au fost prezenți invitații speciali cu discursuri actuale și foarte utile : Vadim Ciobanu , Alin G. Patru și Eugeniu Dediu .
Alin G. Patru, consultant în marketing, vânzări și comunicare de produs turistic, managing partner la Alin Patru, business development manager la Travis Corporate & Events, a venit cu tema: "Gestionarea situațiilor de criză în administrarea paginilor pe rețelele de socializare. Experiența companiei AirMoldova".
Vadim Ciobanu, Social Media Manager la agenția LE BURO, ne-a arătat "Cum să integrăm un ChatBot în pagina Facebook". Deși e o temă foarte actuală, mulți dintre noi am descoperit abia atunci QR codes din messenger.
După un coffee break dulce, am revenit la Eugeniu Dediu, consultant în marketing și vânzări cu experiență de peste 5 ani în domeniu. Este fondatorul companiei Eugeniu Dediu & Partners, care colaborează cu întreprinderi de construcții, avia, restaurante, media, turism, franchising, comerțul online și altele.
Sperăm că comunitatea nu se va opri aici, și vor mai urma astfel de evenimente cu oameni frumoși dornici să-și împărtășească experiența!