Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Ziua Internațională a poeziei la LIBRARIUS

 Poezia este repaosul inteligenţei.

(Titu Maiorescu)

Începând cu 1999, data de 21 martie este sărbătorită Ziua Internațională a Poeziei. Această zi a fost declarată de UNESCO ca o recunoaştere a faptului că oamenii de litere şi de cultură, poeţii şi scriitorii din lumea întreagă şi-ai adus o contribuţie remarcabilă la îmbogăţirea culturii şi spiritualităţii universale. 

Ținând cont de acest fapt, Librarius a organizat un eveniment unde cafeaua a fost plătită cu Poezie, microfonul fiind liber pentru toți doritorii de a recita, scopul acestui proiect a fost de a susţine creaţia poetică a tinerilor şi de a promova poezia ca artă deschisă oamenilor. 

Ca oaspeți au fost reprezentanții clubului Poetry Hub Moldova susținuți de Uniunea Scriitorilor de Limbă Română și câțiva studenți creativi de la Colegiul Național de Comerț al ASEM, cu recitaluri.

Suntem bucuroși de această întâlnire cu oameni de cultură, am rămas impresionați de atmosfera plăcută și emoționantă creată în Librarius.

Felicitări tuturor îndrăgostiţilor de condei, iubitorilor de poezie, celor ce trăiesc, iubesc, speră şi visează prin cuvânt şi rimă.

Multă inspiraţie