Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Librăria Librarius.md devine partener al Programului Național „VOUCHER CULTURAL”

Librăria Librarius.md devine partener al Programului Național „VOUCHER CULTURAL

    Vești bune pentru tinerii din Republica Moldova! Persoanele care împlinesc 18 ani vor intra în posesia unui voucher cultural în sumă de 1000 de lei, care poate fi valorificat pe librarius.md. Pentru a beneficia de VOUCHERUL CULTURAL este nevoie să dețineți SEMNĂTURA ELECTRONICĂ (mobilă) pentru a vă autentifica pe pagina de plăți electronice mpay.gov.md, prin intermediul căreia va fi efectuată plata pentru cărțile dorite.

     Acest program urmărește „accesul tinerilor la serviciile și produsele culturale pe întreg teritoriul țării, participarea în domeniul cultural și creșterea coeziunii sociale, promovarea și dezvoltarea valorilor culturale, îmbunătățirea ofertei culturale, creșterea transparenței finanțării activităților culturale, încurajarea consumului și a mobilității culturale.” Asemenea practici de încurajare a tinerilor de a cumpăra cărți, sunt întâlnite în țări precum România, Spania, Franța, Slovacia, Italia. Librarius.md este în topul preferințelor tinerilor, iar acest fapt se datorează sortimentului variat de cărți și calității deservirii. E simplu. Accesați pagina librarius.md și alegeți cărțile preferate, beneficiind de livrare rapidă!

Ghid de utilizare a Voucherului Cultural

1. Perfectează semnătura digitală. Pentru mai multe detalii privind modul de obținere a semnăturii digitale, accesați următorul link https://egov.md/ro/node/39649

2. Autentificare cu semnătură mobilă prin Mpass. Accesați pagina https://mpay.gov.md/  pentru a vă autentifica și verifica starea contului Voucher Cultural.

3. Alege cărțile preferate și plasează comanda pe librarius.md. Iată pașii de utilizare a Voucherului Cultural, pentru procurare produsului cultural tip carte, pe librarius.md:

ü  Accesați site-ul librarius.md.

ü  Adăugați produsele dorite apăsând butonul ”Adaugă în coș”.

ü  Pentru a finaliza comanda, mergeți la Coșul Meu, apoi apăsați butonul ”Finalizare comandă”(dacă aveți cont pe librarius.md) sau ”Finalizare comandă fără cont”(dacă nu aveți cont creat pe librarius.md).

ü  Completează toate câmpurile obligatorii cu informațiile necesare (numele, prenumele, datele de contact, adresa de livrare etc.) .

ü  Selectează modalitatea de plată: Voucher Cultural.

ü  Finalizați comanda făcând click pe butonul ”Finalizare comandă”. Automat veți fi direcționat pe pagina mpay, pentru a efectua achitarea cu Voucherul Cultural.

ü  Apăsați butonul ”Achită” pe pagina Mpay.

ü  Faceți click pe butonul ”Descarcă”, pentru a descărca confirmarea plății cu Voucherul Cultural.

Dacă întâmpinați dificultăți la plasarea comenzii pe site-ul librarius.md, ne puteți contacta la nr. de telefon 079-545-544, sau pe adresa de e-mail info@librarius.md.

 

Dacă aveți întrebări vizavi de programul național ”Voucher Cultural”, accesați următorul link pentru detalii vouchercultural.md.