Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Nadezhdiny 2

 Turneul mondial al spectacolului „Nadejdinî” în Moldova!

Mașa Mașkova la Chișinău pe scena Teatrului „Fără Nume” pe 21 și 22 noiembrie.

Renumita actriță Mașa Mașkova se întoarce la Chișinău. În octombrie anul trecut, premiera spectacolului „Nadejdinî” a avut loc chiar în Moldova, marcând începutul unui proiect teatral de mare succes. De atunci, spectacolul a cucerit publicul din întreaga lume: o geografie vastă de turnee, săli pline și numeroase recenzii pozitive confirmă că „Nadejdinî” a devenit o adevărată senzație a stagiunii teatrale 2024.

Pe 21 și 22 noiembrie 2024, spectatorii din Chișinău vor avea ocazia să urmărească acest spectacol pe scena teatrului Teatrul Fără Nume, cu subtitrări în limba română.

Despre spectacol: „Nadejdinî” este o sagă de familie autobiografică, bazată pe însemnările din jurnalul stră-străbunicii Mașei Mașkova, Mili Zelenskaia, originară din Chișinău, care a fost căsătorită cu revoluționarul Evgheni Zelenski, cunoscut sub pseudonimul Nadejdin. Spectacolul explorează destinul complex al soției unui deținut politic și dragostea care se aprinde pe fundalul schimbărilor tragice de la cumpăna dintre epoci, cu începuturi în Chișinău.

Înainte de spectacol, veți avea posibilitatea să achiziționați cartea „NADEJDINÎ. SAGA DE CHIȘINĂU” și să obțineți autograful Mașei Mașkova.

Durata spectacolului: 75 de minute
Adresa: Teatrul Fără Nume, str. Sfatul Țării, 18
Bilete disponibile aici.