Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Moș Crăciun recomandă Librarius.

Forfotă mare e în librăriile Librarius. Pentru cea mai frumoasă perioadă din an, spiridușii au pregătit cele mai îndrăgite cadouri, și le-au ascuns cu grijă printre rafturi.


Așa cum numărătoarea inversă a sărbătorilor de iarnă a început, acum e momentul prielnic de a manifesta dragoste și respect față de cei dragi, dăruindu-le cărți, jucării și jocuri de societate preferate. În rețeaua de librării Librarius puteți profita de cele mai bune prețuri, iar din 15 decembrie până pe 05 ianuarie, beneficiați de reduceri generoase de 23% la fiecare a doua unitate!

Pentru cei micuți, care s-au întrecut la cumințenie și fapte bune în acest an, spiridușii au pregătit o selecție de Crăciun: “Poveste de Crăciun” de Charles Dickens, “Un băiat numit Crăciun” de Matt Haig, “Mărețele aventuri ale Porcului de Crăciun” de J.K. Rowling și alte cărți captivante.

Pentru eroi, au fost alese, cu atenție, o multitudine de jocuri și jucării inspirate din desenele animate.
În librării găsiți figurine Goo Jit Zu, care pot fi comprimate, răsucite, stoarse, întinse de până la trei ori sau figurine Wooblies. Mașinuțele Boom City și Hot Wheels sunt o alegere bună pentru cei dornici de aventuri.
Adevăratele prințese vor fi încântate să primească în dar păpuși, puzzle Trefl și seturi de creație.

Nu au fost trecuți cu vederea nici cei cu mintea ageră, campioni la jocuri logice în familie. Pentru ei, au fost alese jocurile educative MemoRace – Cele mai mari Invenții, Primele mele litere, Descoperă Terra, jocul de societate Sherlock și Laboratorul micului geniu.

Dacă în cazul copiilor procesul de alegere a unui cadou este mai simplu, datorită tradiției de a scrie și transmite scrisori Moșului, pentru cei mari, acest proces este unul mai dificil. Preferințele adulților sunt diverse, iar pentru a le oferi șansa de a-și alege singuri cadourile, certificatele cadou sunt de mare ajutor. Voucherele sunt potrivite oricărei persoane, fie femeie sau bărbat, indiferent de vârstă. Un beneficiu major constă în faptul că nu mai este nevoie de ambalaj pentru cadou, optând doar pentru un plic cu design modern.
Certificatele cadou în valoare de 100, 200, 300, 500 și 1000 lei sunt disponibile în toate librăriile Librarius și online pe www.librarius.md.

Dăruiți căldură celor dragi și oferiți cu grijă cadourile alese.. și nu uitați, anul acesta Moș Crăciun recomandă Librarius!