Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Moldpresa grup ajută medicii în semn de respect și recunoștință

 Compania Moldpresa Grup, care deține rețeaua de chioșcuri de presă Moldpresa și rețeaua de librării Librarius, oferă susținere personalului medical din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii.


În situația epidemiologică dificilă din țară, Moldpresa Grup susține eforturile instituțiilor medicale de a opri răspândirea COVID-19 și de a trata bolnavii.
Compania a acceptat provocarea
Primarului General mun. Chișinău Ion Ceban de a organiza mese calde pentru medici și personalul medical.

În situația creată de pandemie lucrul medicilor a crescut de nenumărate ori, iar uneori aceștia nu au posibilitatea de a ieși din spital 24/24 ore. Este de datorie să-i susținem pe cei ce lucrează în continuu și își expun riscului propria sănătate în aportul întregii societăți. Moldpresa Grup asigură cu mese calde timp de două săptămâini medicii din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii.

 

”Toată lumea conștientizează, că în cea mai dificilă situație la moment sunt medicii, îndeosebi cei din spitalele de boli contagioase. La urma urmei, nu sunt lucrători de birou care au timp garantat pentru a lua masa sau a pregătide mâncare, – spune Viorel Filimon, directorul general al companiei Moldpresa Grup – Mesele calde – nu sunt doar o mâncare caldă. Pentru noi, aceasta este o modalitate de a susține medicii și de a le spune mulțumesc. În același timp de a ne gândi la această măreață profesie - Medic.

În numele personalului rețelei de chioșcuri de presă Moldpresa Grup, aducem mulțumiri întregului personal medical pentru munca care o depun și luptă zilnic în prima linie pentru viața fiecărei persoane în parte și a întregii națiuni în ansamblu!”

Cu o săptămână mai devreme, Moldpresa Grup a oferit susținere unităților medicale - Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, a donat mașini de cafea și cafea pentru ele. Pentru ca personalul medical să aibă posibilitatea de a menține forțele și energia în condițiile dificile în care se află.

În pofida faptului, că compania întâmpină dificultăți din cauza suspendării activităților sale, pierde venituri și suferă pierderi, Moldpresa Grup totuși a găsit soluții a de a veni cu un sprijin către angajații instituțiilor medicale.

Pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, echipa Moldpresa Grup îndeamnă toți cetățenii să nu neglijeze regulile de igienă personală, să evite locurile aglomerate și să respecte recomandările guvernului.

Vă dorim sănătate, Dvs. și întregii familii!