Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Am deschis o nouă librărie cafenea în inima capitalei!

Am deschis o nouă librărie cafenea în inima capitalei!

Cel mai mare distribuitor de carte din Republica Moldova, anunță deschiderea unei noi librării Librarius în inima capitalei, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 6.

Noua librărie găzduiește pe rafturile sale peste 25 000 de titluri, de la ficțiune și dezvoltare personală la biografii, istorie, artă și literatură captivantă pentru copii și adolescenți. Micii exploratori se pot bucura de o mulțime de jocuri interactive, jucării, puzzle-uri, seturi de creație și pentru experimente, perfecte pentru a petrece momente memorabile cu familia și prietenii.

Pe lângă rafturile pline cu cărți și jocuri, au fost pregătite toate cele necesare pentru un an școlar de succes: manuale și auxiliare școlare, birotică, ghiozdane comode și calitative. 
În luna septembrie sunt active reduceri speciale la toate cărțile și jocurile preferate! 

Într-o atmosferă caldă și primitoare, iubitorii de lectură pot savura o cafea aromată, autentic vieneză și prăjituri delicioase. Acest loc inedit aduce împreună pasiunea pentru cărți și plăcerea gustului, fiind o adevărată sursă de inspirație și relaxare.

Ne dăm întâlnire la Librarius Café, în orașul Chișinău, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 6, să ne bucurăm împreună de lectură!