Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Librarius: Totul pentru școală!

LIBRARIUS: totul pentru școală! Învață, creează, descoperă!
 
În perioada 15 august – 15 septembrie, în librării și online pe www.librarius.md beneficiezi de reduceri de până la 20%.
Începe noul an școlar cu entuziasm! La Librarius găsești un sortiment variat de manuale, auxiliare, rechizite școlare și ghiozdane, toate la prețuri avantajoase! 
Sortimentul manualelor și rechizitelor școlare devine din ce în ce mai mare și tinde să ofere comoditate, iar Librarius are grijă ca toți copiii, care vor păși pragul școlii, să o facă cu plăcere și încredere. 
 
Cu un conținut actualizat, manualele și auxiliarele școlare încurajează elevii să descopere cele mai noi și utile informații. Rafturile librăriilor găzduiesc cel mai mare sortiment de auxiliare școlare, care fac procesul de învățare să fie unul și mai interactiv.
 
Librarius pune la dispoziția elevilor o gamă largă de ghiozdane, care variază în funcție de dimensiuni, stiluri și funcționalitate. Acestea au devenit un accesoriu la modă, iar în librării vei găsi cele mai comode, rezistente și încăpătoare ghiozdane, pe placul celor mici. Cum ar trebui să fie? Ce volum interior ar fi optim? Ce trebuie să luăm în considerare la alegere? Care este diferența între modelele pentru adulți și cele pentru copii? La ce trebuie să fim atenți când le achiziționăm? Toate aceste detalii importante pot fi aflate în acest articol!
Cu prețuri accesibile și un sortiment variat, Librarius își consolidează poziția de lider în furnizarea de materiale educaționale, asigurând astfel un început de an școlar ușor și plin de succes. În perioada 15 august – 15 septembrie, în librării și online pe www.librarius.md beneficiezi de reduceri de până la 20%.
 

Rețeaua de librării Librarius le urează tuturor perseverență și motivație în noul an școlar!