Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Party de carte, Picuvânt!!!

 Picuvânt, Party de carte un eveniment minunat. Cititorii au rămas încântați de surprizele și atmosfera din Librarius Café.

Invitații speciali au fost Igor Guzun, care este autor de idei, cărţi şi slogane, soţ de soţie, tată de fiică şi director de agenţie „URMA ta”. Este scriitor a câteva cărți, iar cea mai recentă carte scrisă este „π cuvânt. Jocurile foamei de cuvinte”, inventată împreună cu Sergiu Beznițchi, care este și el un invitat special azi, și pur și simplu un om care îl iubește pe Dumnezeu, își iubește părinții, țara, istoria, oamenii, pământul, cuvântul, jocul de-a cuvântul, vântul și cântul, așa se prezintă în cartea „LA BLOG”. Este prezentator și realizator radio și TV și poate fi găsit pe blogul Beznitchi.com.
Una dintre surpizele frumoase a fost că cartea Picuvânt a avut un preț promoțional cu reducere de 15%, iar o altă surpiză, cititorii au avut parte de o sesiune de autografe și foto cu autorii cărții Picuvânt, Igor Guzun și Sergiu Beznițchi, care reușesc să facă din literatura autohtonă una incomparabilă cu o forță extraordinară asupra cititorilor.

 Cu voie bună, cafea și jocuri interactive scriitorii au dăruit cele mai frumoase emoții cititorilor săi, dar și cadouri ingenioase.