Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Cum să alegi o agendă perfectă?

 Agendă este un atribut indispensabil al unei persoane  active, fie ca este om de afaceri, lider a unei  echipe de success, sau o persoana creativa. Pentru fiecare din ei este important pentru a le reusi pe toate la timpul porivit, pentru a fixa ideile imortante, intilnirile, contactele etc. Organizarea corectă a timpului  ne ajută sa tinem situatia sub control, sa punem priotitati corecte, să avem incredere in fortele proprii si sa ne simtim realizati in toate aspectele legate de muncă,  studiu si viata personala.

     Cum sa faci alegerea corecta pentru o agenda potrivita? Un sfat ar fi sa privesti la viitorul apropiat cu ochii din interiorul tau, imaginindu-ti ca inregistrezi in agenda ideile sau obiectivele tale, ca mergi la o intrunire importanta cu agenda favorita in mana, te simti bine, increzator, spre izbinda…- Acesta e darul potrivit!
     Pe an ce trece editorii imbunatatesc continutul agendelor oferind o structurare personalizata, pe linga numerele de contact al persoanelor, datarea zilnica cu inregistrarea pe ore a intilnirilor, amintirea unor evenimente importante, calendarul anului curent s.a., din filele jurnalului poti sa fii inspirat de un citat celebru, amuzat de unele adevaruri, curiozitati, incurajat de indemnuri sau slogane. Ramine doar sa le rasfoiesti si sa decizi care agenda iti va fi alaturi de tine in anul acesta.
 

ЕЖЕДНЕВНИКИ

СКНТЧБУКИ