Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

HRJ74 Set de joc Barbie „Odihna la piscina

HRJ74 Set de joc Barbie „Odihna la piscina
Categorie
Păpuși și accesorii
Cod categorie
68
ISBN
194735178285
Cod produs
743109
Ultima unitate
515 lei
- +

Experimentează distracția de vară cu păpușa Barbie și piscina ei! Este ușor de umplut și golit pentru o petrecere la piscină în cel mai scurt timp. Ajută-l pe Barbie să urce scările și să alunece pe tobogan, apoi relaxează-te în apă cu o băutură răcoritoare! Acest set drăguț și colorat va crea o stropire în timpul jocului și este cadoul perfect pentru copiii de la 3 ani în sus. Papusa Barbie nu poate inota sau sta singura. Culorile și decorațiunile pot varia.

  • Distreaza-te la soare! Papusa Barbie vine cu tot ce are nevoie pentru ziua perfecta de vara, inclusiv o piscina, tobogan si accesorii.
  • Copiii pot umple cu ușurință piscina cu apă, făcând jocul și mai distractiv și captivant. Împingeți-o pe Barbie pe tobogan și priviți-o cum se stropește în piscină!
  • Accesoriile colorate precum un prosop și două băuturi îmbunătățesc și mai mult povestirea. De la o zi relaxantă la o petrecere la piscină cu prietenii, există atât de multe povești de spus!
  • Păpușa Barbie este îmbrăcată pentru relaxare la piscină într-un costum de baie roz dintr-o singură piesă cu motiv tropical apus de soare.
  • Copiii pot colecta alte păpuși Barbie și seturi de joacă pentru a-și construi propria lume Barbie și a-și extinde opțiunile de joacă! Fiecare se vinde separat, în funcție de disponibilitate.

Include 1 papusa Barbie, 1 piscina, 1 tobogan cu scara, 1 prosop si 2 bauturi. Papusa Barbie nu poate inota sau sta singura. Culorile și decorațiunile pot varia.

Varsta: de la 3 ani.
Inaltime papusa: 29 cm.
Dimensiune pachet: 27 x 39 x 15 cm.
Marca: Barbie.
Producător: Mattel (SUA).

Nume Contacte Stoc
LIBRARIUS 404 Chisinau , Ștefan cel Mare și Sfînt 8, (CC UNIC)
078 747 404
Stoc limitat

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii