Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Unde este Anne Frank

Unde este Anne Frank
50%
Autor
Ari Folman/Lena Guberman
Editura
Anul
2022
gen
Banda desenata
Format
135x165
Tip
NECARTONATA
ISBN
9789735074302
Cod produs
689414
Stoc limitat
163 lei 50 %
81.5 lei
- +

 Dupa succesul adaptarii grafice a Jurnalului Annei Frank, regizorul Ari Folman si ilustratoarea Lena Guberman isi imagineaza povestea Annei dintr-o perspectiva noua si originala, care se reflecta si in scenariul filmului Unde este Anne Frank.

Legat prin fire nevazute de jurnal, romanul grafic Unde este Anne Frank este aventura unei fete care are curajul sa descopere lumea inconjuratoare si sa se descopere pe ea insasi. Desfasurata in trecut si in prezent, povestea incepe atunci cand un fulger loveste Muzeul Anne Frank din Amsterdam, spargand geamul care protejeaza manuscrisul jurnalului si aducand-o la viata pe Kitty, prietena imaginara a Annei si cea careia ii scrie aceasta in paginile de insemnari.

Kitty nu stie ca au trecut mai multe decenii de cand Anne i-a scris ultima oara si nici unde se afla prietena ei. Dezorientata, se hotaraste sa afle adevarul. Mergand pe strazile Amsterdamului, ea afla nu doar despre soarta Annei si a familiei Frank, ci si despre viata cruda a familiilor din zonele distruse de conflicte armate si despre felul in care ravagiile celui de-al Doilea Razboi Mondial se oglindesc inca in intamplarile prezentului.

Pe langa faptul ca celebreaza talentul literar al Annei Frank, noul roman grafic ne incurajeaza sa continuam sa-i ascultam vocea incomparabila, mai relevanta ca oricand acum, la 75 de ani de la prima publicare a jurnalului.

„Ideea de a o «aduce la viata» pe prietena imaginara a Annei si de a-i da libertatea sa-si spuna propria poveste a pornit din dorinta noastra de a continua sa spunem povestea Annei Frank si de a descrie Holocaustul cu ajutorul unui vehicul narativ usor de inteles – in acest caz, romanul grafic –, care sa ajunga la un numar cat mai mare de tineri cititori din intreaga lume.“ — ARI FOLMAN

Nume Contacte Stoc
LIBRARIUS 410 Chisinau , Str. Mircea cel Bătrîn, 24/6
078 747 410
Stoc limitat

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii