Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Totul e vindecare! Depasirea emotiilor dobandirea echilibrului si a libertatii interioare

Totul e vindecare! Depasirea emotiilor dobandirea echilibrului si a libertatii interioare
Autor
Vex King
Editura
Anul
2022
Pagini
216
gen
Dezvoltare personala
Format
130x200
Tip
NECARTONATA
ISBN
9786063806551
Cod produs
685270
Stoc limitat
155 lei
- +

 El insusi, pe masura ce a crescut, a experimentat tot felul de provocari: tatal sau a murit cand Vex era doar un bebelus, apoi a trebuit sa se mute dintr-o casa in alta deoarece familia sa era adesea fara adapost, vazandu-se astfel nevoit sa locuiasca in cartiere cu probleme, unde a avut de-a face in mod regulat cu violenta si rasism.
In ciuda tuturor acestor greutati, Vex si-a transformat cu succes intreaga viata si conduce acum, intr-un mod revolutionar, generatia urmatoare de cautatori spirituali.

Pentru mai multa inspiratie, urmariti platformele sale populare de pe retelele sociale (@vexking) si inscrieti-va in lista sa de corespondenta pe vexking.com.

CUM POTI OBTINE VINDECAREA INTERIOARA, ELIBERANDU-TE DE TRAUMELE DIN TRECUT, DEZVOLTANDU-TI REZILIENTA Sl CULTIVAND EMPATIA

Lucrand cu sine, Vex King a dezvoltat diverse tehnici de vinde¬care interioara care sa-l ajute sa se elibereze de un trecut tul¬burator si de suferintele provocate de diverse traume emo¬tionale. De atunci, el a ajutat mii de oameni sa porneasca in propria calatorie de vindecare, ghidandu-i pe acest drum cu mult calm si responsabilitate. O personalitate in lumea dezvoltarii personale, Vex King impartaseste in cartea de fata cunostinte spirituale profunde intr-o maniera accesibila, prezentand povestiri din propria sa viata, citate inspirationale extraordinare si solutii practice.
Astfel, autorul iti arata cum poti deveni propriul tau vindecator, propunand o experienta de depasire a emotiilor, de regasire a echilibrului si de transformare interioara, lucrand prin straturile sinelui, folosind principii yoghine si practici unice.

Aceste tehnici sunt simple si au puterea de a produce rezultate exceptionale. Ele te invata:
• Cum sa lucrezi cu energia propriului corp
• Cum sa-ti ridici vibratia interioara
• Cum sa creezi relatii pozitive
• Cum sa-ti explorezi istoricul personal si sa-ti rescrii convingerile limitative
• Cum sa-ti descoperi adevaratul sine si sa reaprinzi focul interior

Daca ai citit prima mea carte, Totul e vibratie!, stii cu siguranta cat de important este sa fii la un nivel inalt de vibratie. Am lucrat la cartea de fata, de-a lungul mai multor ani, cu intentia de a-ti oferi sprijinul si motivarea necesare pentru a-ti incepe calatoria personala de vindecare interioara. Cu ajutorul ei, vei reusi sa faci un pas mai departe, spre a te elibera de emotii negative si a dobandi acel echilibru la care visam cu totii pentru a avea o viata armonioasa, in deplina fericire.

„Vindecarea interioara este actul de renuntare la conditionarile trecutului, de creare a unui nou sistem de credinte pentru noi insine, care sa ne dea putere, de imbratiare a necunoscutelor viitorului cu increderea ca suntem puternici si capabil, indifernt de ceea ce ne apare in cale.”

Nume Contacte Stoc
LIBRARIUS 410 Chisinau , Str. Mircea cel Bătrîn, 24/6
078 747 410
Stoc limitat
LIBRARIUS 412 Chisinau , Bd. Moscova, 1/1
078 747 412
Stoc limitat
LIBRARIUS 418 Chisinau , bd. Moscovei 9/5
078747418
Stoc limitat

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii