Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Secretul veacurilor

Secretul veacurilor
Autor
Robert Collier
Anul
2022
Pagini
2022
gen
Dezvoltare personala
Format
130x200
Tip
NECARTONATA
ISBN
9786303030173
Cod produs
700638
Ultima carte
221 lei
- +

 Secretul veacurilor / The Secret of the Ages de Robert Collier este o lectură care va fi cu siguranță pe placul tuturor acelora care vor mai mult, știu că pot mai mult, însă se mulțumesc deocamdată cu puțin. Cartea aceasta este pentru toți aceia care au nevoie de o sursă de inspirație pentru a-și părăsi zona de confort și a începe să facă ceea ce doresc cu viața lor.


Cu alte cuvinte, Secretul Veacurilor îți va arăta că ai o putere interioară nefolosită și te va învăța metode simple și directe de a o folosi pentru a obține atât fericirea domestică, cât și succesul în afaceri.

 

Această putere interioară se numește subconștient și reprezintă, din punctul de vedere al lui Robert Collier, un gigant adormit, de puterea căruia prea puțini dintre noi suntem conștienți. Acest gigant poate fi pentru fiecare dintre noi asemenea geniului lămpii lui Aladin, capabil să ne îndeplinească orice dorință. Tot ce trebuie să facem în acest sens este să lăsăm în urmă limitările minții conștiente și să pătrundem plini de încredere pe tărâmul plin de posibilități al subconștientului. Valorificând inteligent resursele nelimitate ale acestuia, bogăția, succesul și fericirea vor fi mai ușor de atins ca niciodată. Deschide această carte și află secretul!

 

Născut în St. Louis, Missouri (SUA) în 1885, Robert Collier s-a pregătit pentru a deveni preot în tinerețe, dar a ales ulterior o carieră în afaceri, bucurându-se de succes în publicitate, dar și în domeniul editorial și în inginerie. După ce s-a vindecat de o boală cronică folosindu-se de puterea minții, Collier a început să studieze Gândirea Nouă, metafizica și principiile succesului. În 1926 a redactat o serie de broșuri intitulate Secretul Veacurilor (The Secret of the Ages) care au devenit în scurt timp foarte populare. În 1927 a început să publice o a doua serie de broșuri intitulată Secretul aurului (The Secret of Gold) pe care a finalizat-o anul următor sub titlul de Magnetul vieții (The Life Magnet). Robert Collier a murit în anul 1950.

 

„Secretul veacurilor” este o lectură potrivită pentru toți oamenii care nu vor să stea pe loc, care refuză să se oprească din evoluție, care vor să își valorifice la maximum potențialul, și să profite de energia infinită care îi înconjoară.

 

Nume Contacte Stoc
LIBRARIUS 422 Chisinau , str. Piața Unirii Principatelor, 3
078747422
Stoc limitat

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii