Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Prima dragoste e totdeauna ultima

Prima dragoste e totdeauna ultima
Anul
2020
Pagini
383
gen
Poezii,povesti,povestiri
Format
150*210
Tip
Cartonata
ISBN
9789975338431
Cod produs
642165

 - Iubim o singură dată în viață: prima oară. Celelalte iubiri vor veni ca o completare a celei dintâi. Tot pe prima ta dragoste o vei căuta și-n celelalte iubiri, pe care le vei imagina. O vei visa mereu, vei fi condamnat să dai întruna de ea, chiar dacă ți se va părea că ai găsit o altă făptură pe care s-o iubești la fel de mult sau - ademeniri, amăgiri, năzăriri! - și mai mult. Dacă acel sentiment dintâi a fost unul adevărat, nu-ți mai revii niciodată.
- Predestinul?
- Se poate spune și așa. Ți se întâmplă să faci cunoștință cu o persoană pe care îți dai - paradoxal - seama că ai iubit-o cu mult mai înainte de a o ști, că ai așteptat-o toată viața, că ți s-a arătat în vise anterioare clipei când vi s-au intersectat destinele, fără să realizezi prea bine, de fapt, că ai zărit în privirile, în zâmbetele, în șoaptele acesteia doar fragmente, urme, scânteieri din tot ce înseamnă pentru tine ea, prima și unica ta iubire.
- De ce?
- Pentru că prima dragoste e de la Dumnezeu, e darul pe care Cel de Sus ți-l face o dată în viață, o singură oară și pentru totdeauna, pe când celelalte iubiri, care te vor găsi sau pe care le vei găsi, vor veni de la tine, de la ceilalți...

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii