Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Nadia si securitatea

Nadia si securitatea
50%
Autor
Stejarel Olaru
Editura
Colectie
Epic History
Anul
2021
Pagini
416
gen
Biografii,memorii,Jurnale
Format
220x150
ISBN
9786069519707
Cod produs
671204
Ultima carte
200 lei 50 %
100 lei
- +

 Autorul bestsellerului national, Maria Tanase.

Artista, omul, legenda, revine dupa doi ani de documentare cu o noua carte de istorie care va captiva pasionatii genului.

"In 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal, Nadia a devenit simbolul perfectiunii in gimnastica. Din admiratie, despre ea s-au scris scenarii de filme artistice si documentare, biografii, romane si chiar carti pentru copii.

Dar despre Nadia, devenita parte a avutiei nationale a Romaniei socialiste, se mai scria in penumbra, iar „admiratorii” sai, care adunau material documentar pentru un roman straniu, in parte de groaza, in parte politic, erau cei din lumea sa: antrenorii, oficialii federali, medicii, asistentele, coechipierii... Cu totii ii urmareau orice miscare, orice vorba si orice gand si impletisera, la cererea politiei politice de atunci, infricosatoarea Securitate, o plasa nevazuta din care marea sportiva a reusit sa scape abia in toamna lui 1989.

Acum, dupa zeci de ani, studiind aceste dosare pana nu de mult secrete, Stejarel Olaru a construit o carte de istorie, insa una ca un roman, in parte de groaza, in parte politic. Cartea lui Stejarel Olaru nu este doar o biografie traditionala. Contextul si imprejurarile in care Nadia Comaneci a crescut si s-a format, familia, gimnastele din generatia sa, antrenorii, si mai ales puzderia de informatori, securisti si decidenti politici, care au tesut o incalcita plasa de relatii in jurul ei menita sa o tina captiva in mod irevocabil, toate acestea sunt scoase la iveala de autor.

In drumul spre glorie, Nadia a trecut prin stari diferite. Cand insingurata si aproape de abandon, cand disperata si supusa, adesea neinteleasa si folosita, dar mereu perseverenta, ambitioasa, visand cu indarjire sa atinga perfectiunea. Si a atins-o". (AURORA LIICEANU)

Nume Contacte Stoc
Librarius 445 Chisinau , str. Arborilor 21, et 4
079366445
Stoc limitat

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii