Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Maestrul si Margarita

Maestrul si Margarita
Autor
Bulgakov M.
Editura
Anul
2017
Pagini
520
Format
145*210
ISBN
9786067104684
Cod produs
506084

Când într-o seară din primăvara anilor '30 doi scriitori moscoviți pun la îndoială existența diavolului, o singură ființă îi poate convinge de contrariu: Satana însuși. Sosit în Moscova pentru marele său bal, diavolul are nevoie de o regină. Și nici o femeie nu e mai potrivită pentru acest rol decât Margareta, cea care e gata să-și vândă sufletul pentru a-l revedea pe iubitul ei, maestrul, autorul romanului despre Isus și Pontius Pilat. 

Cu o poveste ce pendulează între Moscova în plin stalinism și Ierusalimul de acum două mii de ani, Bulgakov a dat naștere unui adevărat fenomen literar, care a uimit nu doar Rusia, ci și întreaga lume. Mereu surprinzător, ironic, pe alocuri melancolic ori satiric, romanul Maestrul și Margareta este pe drept cuvânt considerat una dintre capodoperele literaturii moderne rusești.

Când într-o seară din primăvara anilor '30 doi scriitori moscoviți pun la îndoială existența diavolului, o singură ființă îi poate convinge de contrariu: Satana însuși. Sosit în Moscova pentru marele său bal, diavolul are nevoie de o regină. Și nici o femeie nu e mai potrivită pentru acest rol decât Margareta, cea care e gata să-și vândă sufletul pentru a-l revedea pe iubitul ei, maestrul, autorul romanului despre Isus și Pontius Pilat.  Cu o poveste ce pendulează între Moscova în plin stalinism și Ierusalimul de acum două mii de ani, Bulgakov a dat naștere unui adevărat fenomen literar, care a uimit nu doar Rusia, ci și întreaga lume. Mereu surprinzător, ironic, pe alocuri melancolic ori satiric, romanul Maestrul și Margareta este pe drept cuvânt considerat una dintre capodoperele literaturii moderne rusești.

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii