Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Linistea este cheia

Linistea este cheia
Autor
Ryan Holiday
Anul
2021
Pagini
288
gen
Psihologie
Format
130x200
Tip
NECARTONATA
ISBN
9786069138687
Cod produs
685454

 Linistea este cheia / Stillness Is the Key de Ryan Holiday este genul de lectura care te face bine la propriu, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Asta pentru ca este o carte despre cum sa traiesti frumos, care se adreseaza in egala masura celor care se simt coplesiti de zgomotul de fundal al lumii moderne, dar si celor care incearca sa se regaseasca intr-un mediu plin de distrageri. In acest sens, talentatul Ryan Holiday vorbeste in cartea de fata despre ceea ce budistii numesc "upekkha", musulmanii "aslama", evreii "hishtavut", grecii "euthymia" si "hesychia", epicurienii "ataraxia", iar crestinii "aequanimitas", sau… despre ceea ce noi, pe romaneste numim linistea sufleteasca si cum sa o dobandesti.

Motivul pentru care cu totii ar trebui sa ne preocupam mai mult sa dobandim linistea sufleteasca, este de parere Ryan Holiday, este faptul ca ea reprezinta cheia pentru a fi un parinte mai bun, un artist mai bun, un investitor mai bun, un sportiv mai bun, un om de stiinta mai bun si un om mai bun. 
Sursa de inspiratie pentru aceasta carte au constituit-o marile curente filosofice si religii ale lumii precum budismul, stoicismul, epicurismul, crestinismul sau hinduismul, intrucat toate au venerat pacea interioara, considerand-o binele suprem si secretul pentru a atinge inalta performanta si pentru a avea o viata fericita. Nu intamplator, intreaga carte este presarata cu citate si cuvinte pline de intelepciune ale lui Marcus Aurelius, unul din filosofii stoici preferati ai lui Ryan Holiday.
Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii