Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Iubirea intre joc si realitate

Iubirea intre joc si realitate
50%
Autor
Gabrielle Zevin
Editura
Anul
2022
Pagini
450
gen
Beletristica
Format
130x200
Tip
NECARTONATA
ISBN
9786069639672
Cod produs
696727
Stoc limitat
222 lei 50 %
111 lei
- +

 Iubire sau prietenie? Sam și Sadie sunt doi tineri geniali, pasionați de jocuri, pentru care alegerea e pur și simplu imposibilă. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste surprinzătoare, uneori noastalgică, alteori palpitantă, la finalul căreia dragostea se dovedește a fi cel mai complicat joc. 

O carte despre frumusețe, fragilitate, iubire și creativitate.

 

„Absolut sclipitoare... Una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit” – John Green, autorul bestsellerului Sub aceeași stea.

 

„O poveste despre identitate, conexiune, și, da, despre dragoste, sub toate formele sale.”PopSugar

 

„O bijuterie de roman, intim, dar răvășitor, modern, și, în același timp, clasic.” – Erin Morgenstern, autoarea romanului The Night Circus

 

 „Genul de carte care apare o dată la un deceniu” – Rebecca Serle, autoarea romanului In Five Years

 

Într-un joc, totul este posibil, ai mereu posibilitatea să o iei de la capăt, să mai încerci o dată și încă o dată. La fel sunt și marile iubiri, care așteaptă mereu o nouă șansă pentru a renaște. Dar Sam și Sadie ezită, fug de tot ceea ce se ascunde în inima lor pentru că riscă să piardă tot ce au mai de preț: prietenia care îi leagă.

 

Descrierea cărții:

 

„Toți trăim cel mult jumătate de viață. Pe de o parte, e viața pe care am trăit-o, care a constat în alegerile pe care le-am făcut. Și apoi, e cealaltă viață, cea care conține lucrurile pe care nu le-am ales.”

 

Sam și Sadie. Sadie și Sam. Sam Masur și Sadie Green se întâlnesc și se reîntâlnesc pe parcursul a 30 de ani într-un joc complicat al iubirii și al prieteniei.

Adesea îndrăgostiți, ei nu îndrăznesc să-și riște prietenia, iar toate momentele intense pe care le trăiesc împreună pe tot parcursul vieții par sortite să rămână doar scurte promisiuni a tot ceea ce ar fi putut să fie.

 

Pasionați de jocuri video încă din copilărie, la 25 de ani, Sam și Sadie creează ICHIGO pentru a aduce mai multă fericire oamenilor din jurul lor, însă, între timp, viața reală devine mai complicată decât orice joc, iar cei doi sunt prinși într-un triunghi amoros neașteptat.

 

Sam și Sadie trăiesc o poveste atipică, plină de răsturnări de situație, în care dragostea este, de fapt, asemenea unui joc în care o poți lua mereu de la început iar și iar. Iar, cât timp există mâine, există și speranța unei iubiri cât o viață.

 
 
Nume Contacte Stoc
LIBRARIUS 418 Chisinau , bd. Moscovei 9/5
078747418
Stoc limitat
LIBRARIUS 419 Chisinau , str. C.Tănase, 6
078747419
Stoc limitat

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii