Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

De neconceput

De neconceput
50%
Autor
Helen Thomson
Editura
Anul
2019
Pagini
264
gen
Filosofie
Format
130x200
Tip
NECARTONATA
ISBN
9786069800584
Cod produs
695123
Ultima carte
165 lei 50 %
82.5 lei
- +

 Premiată scriitoare și consultant științific, Helen Thompson dezleagă cele mai mari mistere ale creierului uman examinând nouă cazuri extraordinare. De la producătorul tv care nu uită nimic la profesoara ale cărei amintiri nu i se par a fi ale ei, de la femeie care se pierde chiar în propria casă la condamnatul a cării personalitate s-a schimbat peste noapte, de la bărbatul care se transformă în tigru și femeia care trăiește într-o halucinație permanentă la tânărul ziarist care vede culori care nu există în viața reală. Ce învățăm de la aceste fascinante creiere?Creierele noastre sunt extraordinare – și mult mai bizare – decât credem.

„Am călătorit prin lume pentru a întâlni oameni cu cele mai bizare creiere. Toți fuseseră testați, scanați și analizați de nenumărați doctori și cercetători, dar foarte rar sau niciodată nu au divulgat public informații despre viețile lor. Sacks, bineînțeles, făcuse ceva similar în câteva rânduri, cel mai notabil în cartea sa din 1985, The Man Who Mistook His Wife for a Hat.”

Helen Thomson

Cine trebuie să citească această carte?

  • Oricine este interesat de tărâmul fascinant și surprinzător al minții umane
  • Studenții și practicienii de psihologie și psihoterapie

Recenzii:

„Thomson deține un dar extraordinar de a face ca lucrurile complexe și ciudate să fie inteligibile. Autoarea îl citează pe Oliver Sacks ca sursă de inspirație și într-adevăr această carte va fi pe placul fanilor acestuia.”

Library Journal

„O carte remarcabilă și un minunat itinerariu printre misterele creierului uman. Cu un stil narativ seducător, Thomson dansează impecabil printre conversațiile cu nouă oameni extraordinari și explicațiile despre modul în care creierele lor funcționează. De neconceput vă va extinde limitele cunoașterii și vă va încălzi inima.”

Ed Yong, autorul cărții I Contain Multitudes

„Helen Thomson ne ghidează prin lumea fascinantă a celor mai stranii creiere din lume arătându-ne în același timp ce ne învață aceste istorii despre noi înșine. Scrisă cu rigoare științifică, dar într-un stil accesibil oricui, De neconceput este o carte irezistibilă.”

Robert Sapolsky, autorul cărții Behave: The Biology of Humans at Our Best and Worst


Nume Contacte Stoc
LIBRARIUS 403 Chisinau , Str. Puşkin, 22
078 747 403
Stoc limitat

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii