Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Cu un pas inaintea Wall Street: Cum sa folosesti ceea ce stii deja pentru a face bani in piata

Cu un pas inaintea Wall Street: Cum sa folosesti ceea ce stii deja pentru a face bani in piata
Autor
Peter Lynch, John Rothchild
Anul
2022
Pagini
464
gen
Dezvoltare personala
Format
130x200
Tip
NECARTONATA
ISBN
9786303030166
Cod produs
705586
Stoc limitat
284 lei
- +

 Cu un pas inaintea Wall Street: Cum sa folosesti ceea ce stii deja pentru a face bani in piata/ One Up On Wall Street: How To Use What You Already Know To Make Money In The Market de Peter Lynch si John Rothchild este o lectura obligatorie pentru investitorii individuali. De la prima sa aparitie (in anul 1989), cartea a fost retiparita de 30 de ori si s-a vandut in peste un milion de exemplare. 

 
Volumul de fata dezvaluie principiile folosite de investitorul american, administratorul de fonduri mutuale si filantropul Peter Lynch pentru a obtine rezultate bune in cazul Fondului Magellan detinut de Fidelity Investments, principii care, pot fi aplicate si astazi cu succes in investitiile in actiuni. Principiile sale l-au ajutat sa transforme Fondul Magellan - al carui manager a fost intre anii 1977 - 1990 in cel mai performant fond mutual din lume.  
 
Peter Lynch a fost unul dintre cei mai de succes manageri de fonduri mutuale din lume, devenind intre timp o adevarata legenda in domeniul investitiilor. Lynch a fost vicepresedinte al Fidelity Management & Research Company - divizia de consultanta in investitii a Fidelity Investments - si membru al Consiliului de Administratie al fondurilor Fidelity. Peter Lynch este coautorul mai multor bestsellere pe teme financiare, prin intermediul carora transmite mai departe vasta sa experienta in domeniul investitiilor. Beating the Street si Learn to Earn - un ghid pentru incepatori privind elementele de baza ale investitiilor si afacerilor - sunt doar doua dintre acestea. Locuieste in zona Boston.
 
John Rothchild a fost editorialist financiar pentru revistele Time, Fortune, Worth si The New York Times Book Review. Este autorul cartilor A Fool and His Money: The Odyssey of an Average Investor (1988) si Going for Broke: How Robert Campeau Bankrupted the Retail Industry, Jolted the Junk Bond Market, and Brought the Booming 80s to a Crashing Halt (2000), dar si coautorul cartilor Beating the Street si Learn to Earn.
 
Citind cartea de fata, investitorii individuali vor invata cum sa identifice companiile superioare, care se vor bucura intotdeauna de succes; se vor convinge de faptul ca orice om normal, poate alege actiuni la fel de bine ca si expertii de pe Wall Street; vor intelege ce desemneaza termenul 15-bagger in jargonul de pe Wall Street; vor constientiza ce este piata de tip bull (ascendenta) si cea de tip bear (descendenta); vor afla pe ce tipuri de companii ar trebui sa mizeze in viitor si vor intelege de ce urmatoarea criza economica nu va semana cu niciuna din precedentele doua. 

Nume Contacte Stoc
LIBRARIUS 417 Chisinau , str. Calea Ieșilor 5
078747417
Stoc limitat
LIBRARIUS 418 Chisinau , bd. Moscovei 9/5
078747418
Stoc limitat
LIBRARIUS 420 Chisinau , str. V. Dokuceaev, 13
078747420
Stoc limitat

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii