Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Avantajul fericirii

Avantajul fericirii
50%
Autor
Shawn Achor
Editura
Anul
2022
Pagini
272
gen
Dezvoltare personala
Format
130x200
Tip
NECARTONATA
ISBN
5948417330172
Cod produs
696573

 

 În volumul care a inspirat unul dintre cele mai populare discursuri marca TED Talks ținute vreodată, Shawn Achor dezvăluie în detaliu felul în care reconfigurarea creierului uman pentru a găsi calea către fericire ne facilitează reușita atât în carieră, cât și în plan personal. Cartea de față este rezultatul unor îndelungi cercetări din domeniul neuroștiintei și psihologiei pozitive, menite să dea viață unei așa-zise „științe a fericirii”, și rodul unei bogate experiențe de lucru cu studenții de la Harvard și ulterior cu managerii și angajații unor faimoase companii listate în prestigioasa revistă Fortune. Avantajul fericirii este acum unul dintre cele mai de succes programe de training pentru corporații, recunoscut ca atare la nivel mondial. Odată cu acest volum, Shawn aduce renumitul program de training mai aproape de fiecare dintre noi și ni-l face complet accesibil. Pașii către cultivarea avantajului pe care îl aduce starea de fericire în viețile noastre ne sunt explicați aici prin expunerea celor 7 Principii esențiale care ne ajută să demontăm unul dintre cele mai dăunătoare mituri ale culturii moderne, anume că oamenii vin pe lume cu un set prestabilit de abilitați care nu pot fi schimbate.

 

 

Avantajul fericirii este principiul de bază care presupune reeducarea creierului către pozitivitate, lucru care ne poate da un avantaj biologic asupra unui creier negativ sau neutru. De aici decurg toate celelalte 6 Principii: Punctul de sprijin și Pârghia – ajustarea concepțiilor așa încât să obținem mai multă împlinire și prosperitate; Efectul Tetris – identificarea posibilităților pentru a vedea oportunități în situațiile de viață; Căderea ascendentă implică identificarea unui traseu mental menit să ne scoată din eșec; Cercul lui Zorro ne învață cum să ne concentrăm pe sarcini mici și ușor de gestionat, extinzându-ne treptat cercul pentru rezolvarea unora mai dificile; Regula celor 20 de secunde ne propune să nu cedăm tentației de a urma calea minimei rezistențe; Investiția socială ne amintește că oamenii de succes investesc în relațiile cu prieteni, colegi, membrii ai familiei și au întotdeauna o rețea de suport social pe care se bazează. Aceste tehnici, care au trecut testul timpului și au fost temeinic verificate prin studii îndelungate, dacă sunt puse zilnic în aplicare, vă vor ajuta să vă bucurați de un randament crescut la locul de muncă, de mai multă armonie în familie, iar relațiile voastre cu oamenii în general se vor îmbunătăți. Shawn descrie fericirea ca pe o etică a muncii și instrumentul numit Avantajul fericirii lucrează mereu în favoarea celor care îl pun la muncă.

 

 

Pentru mine, fericirea este bucuria pe care o simțim prin străduința de a ne realiza potențialul.

 

 

«Sunt făcut pentru a fi nefericit»«Calul bătrân cu greu se învață la ham», «Unii oameni sunt cinici din naștere și nu se vor schimba niciodată», «Femeile nu sunt bune la matematică», «Pur și simplu nu sunt o persoană amuzantă», «E o atletă înnăscută». Cam acestea sunt tiparele de gândire în cultura noastră. Potențialul nostru este determinat biologic. Odată ce creierul a ajuns la maturitate, este inutil să mai încerci să-l schimbi.

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii