Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Amurgul un alter ego

Amurgul un alter ego
Editura
Anul
2023
ISBN
9789975773935
Cod produs
708772
Stoc limitat
159 lei
- +

 O poveste despre dragoste, imperfecțiune și suspin, despre rătăcirea în propriile gânduri, despre amărârea lumii de ieri și de azi. O poveste despre evoluția firească a existenței și despre împrejurările dificile ale vieții. Este povestea descoperirii sinelui neștiut, a făpturii ce călăuzește realitatea netăgăduită. O poveste a cărei cuvinte înseamnă suflete, chipuri zugrăvite într-un singur contur.

Este ea. O fragilă copilă, o pătimașă adolescentă și o neîncrezătoare tânără. Evoluția ei, incredibilă, însă nespus de delicată, presărată cu neajunsurile vieții anevoioase o transformă în final, într-o puternică femeie. Cum a reușit ea să se opună împotrivirilor vieții? Există acel prieten divin la care a nădăjduit necontenit? Există un alter ego? Nu știe, însă are speranța nesfârșită că va dezvălui alter ego-ul ce i-a plăsmuit o viață la care nu putea visa. O viață înfăptuită printr-o prietenie nesfârșită, o dragoste nemărginită, un singur suflet deplin. Este sfârșitul unei existențe care destăinuie adevărata înfățișare a chipului nemărginit, a grăitorului fără glas, a plăsmuitorului de realități, a pețitorului de cuvinte. Amurgul.

„Te iubesc! Eu pot fi amurgul tău.”


Matei-Dacian Boboc (n. 2009, Brăila, România) este un autor român. A debutat cu volumul pentru copii Pădurea de Cristal și Stejarul cel Bătrân în 2021. Acum, continuă să viseze la o adevărată carieră scriitoricească, țelul său fiind acela de a atrage către lectură tinerii Generației Z.

Nume Contacte Stoc
LIBRARIUS 422 Chisinau , str. Piața Unirii Principatelor, 3
078747422
Stoc limitat

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii