Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Amenintare si siguranta

Amenintare si siguranta
Autor
Popov S.
Editura
Lexon-Plus
Anul
2020
ISBN
9789975345439
Cod produs
662683

 Explicaţiile acestei cărţi vin în ajutorul înţelegerii de sine şi a propriilor comportamente prin cunoaşterea dimensiunii biologice a motivaţiilor şi a deciziilor pe care le facem zi de zi. Vom observa că la baza tuturor motivaţiilor şi a deciziilor se află un simplu mecanism biologic de evaluare a ameninţărilor şi a siguranţei, care determină un răspuns instantaneu în faţa unor situaţii, iar emoţiile şi comportamentele noastre pot fi uşor de înţeles în orizontul acestui mecanism.

În carte sunt descrise condiţiile şi factorii declanşatori ai tulburărilor afective, precum şi acţiunile necesare pentru a restabili funcţionarea normală a psihicului şi a corpului.

Dacă am putea reconsidera natura fiinţei umane prin renunţarea la conceptul de homo sapiens şi am putea reveni la esenţa sa biologică şi emoţională, ne-am adapta mai uşor la viteza schimbărilor cotidiene şi am putea suporta mai bine presiunile sociale din punct de vedere emoţional, fără a ne mai reproşa că am fi persoane vulnerabile și slabe de fire.
Ştefan Popov este psihoterapeut integrativist, licenţiat în filosofie şi magistru în psihologie clinică. Președinte al Centrului de Cercetări Ştiinţifice în Psihologie.

 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii