Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Adevar. Cum ne contureaza numeroasele fatete ale fiecarei povesti realitatea

Adevar. Cum ne contureaza numeroasele fatete ale fiecarei povesti realitatea
50%
Autor
Hector Macdonald
Editura
Anul
2021
Pagini
408
gen
Dezvoltare personala
Format
145x205
Tip
brosata
ISBN
9786067224313
Cod produs
664222
Stoc suficient
280 lei 50 %
140 lei
- +

 Pentru fanii Nudge si Arta de a gandi limpede, o incursiune fascinanta in numeroasele moduri in care "adevarurile concurente" ne modeleaza opiniile, comportamentele si convingerile. Ne place sa credem ca exista o distinctie clara intre adevarat si fals. Realitatea este mult mai neclara.

Hector Macdonald si-a petrecut o mare parte din cariera explorand modurile in care doua afirmatii complet adevarate despre acelasi lucru pot face impresii complet diferite asupra oamenilor care le asculta. De exemplu, internetul poate fi descris ca un instrument de diseminare a cunoasterii sau ca un sistem care raspandeste informatii false si ura. Ambele afirmatii sunt adevarate, dar vor crea imagini radical diferite pentru un novice in spatiul virtual.

Autorul explica cum aceste asa-numite "adevaruri concurente" sunt folosite atat constructiv, cat si amagitor de afaceri, media, politicieni, publicitari si chiar de oamenii obisnuiti care poarta conversatii obisnuite. Arata ca intelegerea adevarurilor concurente ne face mai buni in navigarea prin lume si mai influenti in cadrul ei. Combinand arta povestirii cu sfaturi practice si o puzderie de studii de caz fascinante, amuzante si patrunzatoare, Adevar este o lectura captivanta si care te pune pe ganduri, despre cat de profund sunt influentate mentalitatile si actiunile noastre de adevarurile pe care cei din jurul nostru aleg sa le spuna.

Un incantator ABC al gandirii critice, Adevar te va ajuta sa te aperi de stirile false, de la botii de pe Twitter la gurile sparte de la televiziunea prin cablu. Citeste cartea cu atentie, apoi vei avea asupra ta cea mai importanta arma ascunsa dintre toate: o minte informata. Peter Robinson, fost scriitor de discursuri la Casa Alba si autorul cartii How Ronald Reagan Changed My Life

Ca expert in alegeri, cred de multa vreme ca alegerile ne definesc. Aceasta carte arata ca decizia de a spune adevarul este o optiune care modeleaza in mod unic ceea ce suntem. Desi este usor sa presupui ca actul de a minti este mai complicat decat cel de a spune adevarul, alegerea de a spune adevarul poate fi la fel de complexa, daca nu chiar mai complexa. Aceasta carte nu este doar despre spunerea adevarului, fiind mai degraba un ghid de gestionare a deciziilor grele care conduc la adevar. Sheena Iyengar, autoarea cartii The Art of Choosing

Nume Contacte Stoc
LIBRARIUS 418 Chisinau , bd. Moscovei 9/5
078747418
Stoc limitat
LIBRARIUS 422 Chisinau , str. Piața Unirii Principatelor, 3
078747422
Stoc limitat
LIBRARIUS 440 Chisinau , str. M. Varlaam, 75
078333440
Stoc limitat
Librarius 445 Chisinau , str. Arborilor 21, et 4
079366445
Stoc limitat

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii