Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Prieteni buni. Ajutativa copilul sa lege prietenii

Prieteni buni. Ajutativa copilul sa lege prietenii
50%
Editura
Colectie
Familia
Anul
2013
Pagini
208
gen
Parenting
Format
132*200
Tip
Necartonata
ISBN
9786065884014
Cod produs
315261

Copilul tău se integrează greu? Pare că nu-şi poate face prieteni? E oare ceva în neregulă cu el? Nu te îngrijora! Această carte îţi explică, pas cu pas, cum îşi construiesc cei mici relaţiile de prietenie, unde întâmpină dificultăţi şi care sunt problemele pe care le au, în fiecare etapă a dezvoltării lor.
Hilary Pereira le arată părinţilor cum să‑şi ajute cel mai bine copilul. Prin diverse sfaturi practice, îi învaţă cum să le clădească celor mici încrederea în sine, cum să identifice eventualii agresori printre colegi şi cum să le arate ce înseamnă camaraderia adevărată. Conştientizarea propriei valori este, în opinia autoarei, esenţială pentru copii, aceştia putându-şi face astfel prieteni cu uşurinţă.

Printre cele mai importante seturi de informaţii prezentate aici, putem enumera: crearea unui mediu propice dezvoltării stimei de sine a copilului, facilitarea interacţiunilor sociale timpurii, încurajarea sentimentului de unicitate a copilului şi a aptitudinilor necesare pentru cultivarea unei relaţii de prietenie.

De asemenea, părinţii sunt încurajaţi să-i transmită copilului valori şi îndrumări esenţiale, de a-şi asuma responsabilitatea pentru greşelile pe care le face, de a-şi cere iertare atunci când este cazul, de a şti cum să se ferească de copiii care tachinează, şi, nu în ultimul rând, de a şti cum să-şi recapete întotdeauna încrederea în sine.
Hilary Pereira este fost editor al publicaţiei Mother & Baby. Este renumită pentru contribuţiile aduse celui mai mare site britanic pe probleme legate de creşterea copiilor şi coautoare a cărţii Your Pregnancy. Are publicate alte două titluri cuprinse în seria editată sub egida Prentice-Hall. De profesie jurnalist, a colaborat la o varietate de proiecte cu diverse ziare importante din Marea Britanie, site-uri şi publicaţii vizând relaţiile comerciale şi consumul. Are cunoştinţe vaste în domeniile sănătăţii, drepturilor femeii şi educaţiei parentale.
 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii