Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Relatii Publice Internationale

Relatii Publice Internationale
Editura
Colectie
Colectia Relatii publice internationale
Anul
2008
Pagini
360
gen
Relatii publice
Format
155*220
Tip
Cartonata
ISBN
5948486007210
Cod produs
273820

Relaţii publice internaţionale. Negocierea culturii, a identităţii şi a puterii oferă prima abordare critic-culturală a relaţiilor publice internaţionale în diferite medii de reglementare politice şi culturale. Analiza campaniilor Coca-Cola în India şi Turcia, a lansării New Coke şi a strategiei KFC în China este completată cu descrierea campaniilor de promovare a imaginii unor ţări precum Coreea de Sud şi Elveţia şi cu aceea a campaniei de eradicare a variolei desfăşurate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Studiile de caz prezentate, precum şi strategiile de comunicare implementate în mediul internaţional se vor dovedi utile atât studenţilor şi profesorilor de la facultăţile de comunicare şi jurnalism, cât şi celor de la ştiinţe politice, relaţii internaţionale sau relaţii economice internaţionale. În acelaşi timp, de cât mai multe exemple de bune practici au nevoie şi cei care activează într-o instituţie publică, într-o corporaţie, în presă sau în diplomaţie.

Sunt profund convinsă de faptul că, în această lume a globalizării, intelectualul mileniului al treilea trebuie să fie şi un bun comunicator — educat, nu doar talentat. Este extrem de important ca adepţii şi suporterii comunicării profesioniste să aibă la îndemână asemenea cărţi de valoare şi să îşi unească forţele pentru a valorifica talentul de comunicator şi creativitatea românului, un capital pe care trebuie să îl facem mai bine cunoscut lumii.


 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii