Coșul meu
 • Nume Pret Reducere Cantitate Subtotal
 • Total: 0,00 lei
 • Творческая обработка фотографий и специальные эффекты

  Творческая обработка фотографий и специальные эффекты
  Autor
  Фриман М.
  Editura
  Добрая книга
  Anul
  2016
  Pagini
  160
  Gen
  Fotografie
  Format
  180*200
  Tip
  Broșată
  ISBN
  9785981246180
  Stoc epuizat

  Distribuie această carte

  Это практическое руководство поможет вам превратить даже самый заурядный снимок в потрясающую стильную фотографию, используя современные приемы цифровой обработки изображений. В этой книге: - Все основные инструменты цифрового редактирования изображений и примеры их использования с простыми и наглядными пошаговыми инструкциями. - Более 40 базовых процедур и продвинутых приемов обработки, ретуширования и оптимизации фотографий: от коррекции экспозиции, цвета и искажений объектива до ретуширования и работы с кривыми. - Трюки и "фишки" цифровой обработки, которыми пользуются профессиональные фотографы, чтобы выразить свои творческие замыслы. - Более 200 цветных фотографий и иллюстраций с подробным анализом приемов цифровой обработки, показывающим, как и почему фотографии получаются удачными, помогут вам выбрать наилучший инструмент для обработки каждого снимка.
  Nume Contacte Stock

  0,0

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  Nu există nicio recenzie!

  Sugestii și observații


  Contactaţi-ne

  Detalii livrare

  Care sunt modalitatile de livrare?

  Puteti opta pentru urmatoarele modalitati de livrare:

   

  • Livrarea prin serviciul curierat, astfel produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele Dvs de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

   

  Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare . Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Costul livrarii prin servciul curierat este de:

  Curierat Chisinau:

  În decurs de 1-5 zile lucrătoare– 33 lei

  Pentru comenzile in raza Chisinau mai mari de 250 lei, livrarea este gratuita.

  Curierat National:

  În decurs de 3-5 zile lucrătoare – 60 lei, km aditional +3lei/km

  Pentru comenzile Nationale mai mari de 800 lei, livrarea este gratuita.

   

  • Livrare prin reteaua de librarii Librarius (gratuit).

   

  Comenzile se livreaza in localitatile cuprinse in zona de acoperire a MOLDPRESA GRUP S.R.L. prin reteaua de librarii Librarius. Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare. Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Comenzile inregistrate pe site (email sau la telefon) in zilele de Vineri dupa ora 17.15 cat si Sambata sau Duminica vor fi procesate in ziua de Luni.

  Modalități de plată

   Cum platesc, ce modalitati de plata pot folosi?

   

  Puteti folosi urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata in numerar la livrarea comenzii, daca optati pentru livrarea prin servciul curierat sau ridicarea personala de la unul din punctele de ridicare disponibile in pagina de finalizare a comenzii: reteaua de chioscuri si librarii Moldpresa Grup;

  • Plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

  Care este suma minima pentru care pot comanda?

  Nu exista o valoare minima a comenzii.