Coșul meu
 • Nume Pret Reducere Cantitate Subtotal
 • Total: 0,00 lei
 • Мир как беспредметность

  Мир как беспредметность
  Autor
  Малевич К.С.
  Editura
  Эксмо
  Colectie
  Великие личности (обложка)
  Anul
  2016
  Pagini
  160
  Gen
  Cultura,arta
  Format
  70x100/32
  Tip
  Broșată
  ISBN
  9785699859061
  Stoc epuizat

  Distribuie această carte

  Имя Казимира Севериновича Малевича (1879—1935) сегодня известно почти каждому. Его главная картина «Черный квадрат» — предмет не утихающих споров, публикаций, размышлений и шуток. За свои 56 лет Малевич успел не только изобрести беспредметное искусство, которое навсегда изменило искусство и особенно дизайн ХХ века, но, создав и обосновав, бросить его и начать искать новые формы. Теоретические и литературные произведения Казимира Малевича настолько многочисленны и разнообразны, что порой возникает впечатление, что художник отдал перу и бумаге гораздо больше времени, чем холсту и кисти. Вместе с тем полотна и тексты великого мастера неразделимы, одно вытекает из другого, образуя уникальное явление — творческое наследие Казимира Малевича.
  Nume Contacte Stock

  0,0

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  Nu există nicio recenzie!

  Sugestii și observații


  Contactaţi-ne

  Detalii livrare

  Care sunt modalitatile de livrare?

  Puteti opta pentru urmatoarele modalitati de livrare:

   

  • Livrarea prin serviciul curierat, astfel produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele Dvs de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

   

  Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare . Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Costul livrarii prin servciul curierat este de:

  Curierat Chisinau:

  În decurs de 1-5 zile lucrătoare– 33 lei

  Pentru comenzile in raza Chisinau mai mari de 250 lei, livrarea este gratuita.

  Curierat National:

  În decurs de 3-5 zile lucrătoare – 60 lei, km aditional +3lei/km

  Pentru comenzile Nationale mai mari de 800 lei, livrarea este gratuita.

   

  • Livrare prin reteaua de librarii Librarius (gratuit).

   

  Comenzile se livreaza in localitatile cuprinse in zona de acoperire a MOLDPRESA GRUP S.R.L. prin reteaua de librarii Librarius. Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare. Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Comenzile inregistrate pe site (email sau la telefon) in zilele de Vineri dupa ora 17.15 cat si Sambata sau Duminica vor fi procesate in ziua de Luni.

  Modalități de plată

   Cum platesc, ce modalitati de plata pot folosi?

   

  Puteti folosi urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata in numerar la livrarea comenzii, daca optati pentru livrarea prin servciul curierat sau ridicarea personala de la unul din punctele de ridicare disponibile in pagina de finalizare a comenzii: reteaua de chioscuri si librarii Moldpresa Grup;

  • Plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

  Care este suma minima pentru care pot comanda?

  Nu exista o valoare minima a comenzii.