Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Lira Refugiul inimii

Lira Refugiul inimii
Autor
Robyn Carr
Editura
Anul
2017
Pagini
320
Tip
Necartonata
ISBN
9786063320644
Cod produs
550018

 Maggie Sullivan a ajuns într-un punct de cotitură al vieții. Cariera de neurochirurg se află în impas când este acuzată de malpraxis în urma morții unui adolescent, iar iubitul o anunță că trebuie să se despartă, căci nu se simte în stare să facă față stărilor ei emoționale.

Epuizată și total nesigură de ceea ce îi rezervă viitorul, Maggie fuge de nebunia orașului și se întoarce la Sullivan’s Crossing, refugiul din munți al tatălui ei Sully, unde speră să-și găsească liniștea. Când atacul de cord suferit brusc de Sully face lumea lui Maggie să fie din nou zguduită din temelii, Cal Jones, un turist aflat în campingul de la Sullivan’s Crossing, despre care ea nu știe mare lucru, se dovedește un sprijin neașteptat. Maggie este suspicioasă față de dorința lui Cal de a ajuta, iar reticența lui de a vorbi despre sine îi ridică multe semne de întrebare – până când află adevărul despre trecutul și dorința lui de a se izola de lume.

Deși Cal și Maggie se luptă cu sentimentul de pierdere și de singurătate, timpul petrecut împreună le oferă amândurora speranțe pentru viitor – însă pentru asta trebuie să învețe să aibă încredere că dragostea poate să le vindece rănile sufletului…

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii