Coșul meu
 • Nume Pret Reducere Cantitate Subtotal
 • Total: 0,00 lei
 • Вино из одуванчиков

  Вино из одуванчиков
  Autor
  Брэдбери Р.
  Editura
  Эксмо
  Colectie
  Интеллектуальный бестселлер (мини)
  Anul
  2013
  Pagini
  384
  Gen
  Proza , Dramaturgie
  Format
  70x90/32
  Tip
  Cartonată
  ISBN
  9785699667895
  Stoc epuizat

  Distribuie această carte

  Войдите в светлый мир двенадцатилетнего мальчика и проживите с ним одно лето, наполненное событиями радостными и печальными, загадочными и тревожными; лето, когда каждый день совершаются удивительные открытия, главное из которых — ты живой, ты дышишь, ты чувствуешь! «Вино из одуванчиков» Рэя Брэдбери — классическое произведение, вошедшее в золотой фонд мировой литературы.
  Nume Contacte Stock

  0,0

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

  O minunată carte care citind-o într-o zi de vară înțelegi dorința de a trăi. Am citito timp de o singură zi, nefiind în puteri să o las. Dar din păcate acesta a fost o zi friguroasă de toamnă și nu una vie de vară. Iar citind-o mi-a rămas un gust de amărăciune, ce apare la despărțirea cu un bun tovarăș. Recomand această carte tuturor.

  Sugestii și observații


  Contactaţi-ne

  Detalii livrare

  Care sunt modalitatile de livrare?

  Puteti opta pentru urmatoarele modalitati de livrare:

   

  • Livrarea prin serviciul curierat, astfel produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele Dvs de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

   

  Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare . Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Costul livrarii prin servciul curierat este de:

  Curierat Chisinau:

  În decurs de 1-5 zile lucrătoare– 33 lei

  Pentru comenzile in raza Chisinau mai mari de 250 lei, livrarea este gratuita.

  Curierat National:

  În decurs de 3-5 zile lucrătoare – 60 lei, km aditional +3lei/km

  Pentru comenzile Nationale mai mari de 800 lei, livrarea este gratuita.

   

  • Livrare prin reteaua de librarii Librarius (gratuit).

   

  Comenzile se livreaza in localitatile cuprinse in zona de acoperire a MOLDPRESA GRUP S.R.L. prin reteaua de librarii Librarius. Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare. Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Comenzile inregistrate pe site (email sau la telefon) in zilele de Vineri dupa ora 17.15 cat si Sambata sau Duminica vor fi procesate in ziua de Luni.

  Modalități de plată

   Cum platesc, ce modalitati de plata pot folosi?

   

  Puteti folosi urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata in numerar la livrarea comenzii, daca optati pentru livrarea prin servciul curierat sau ridicarea personala de la unul din punctele de ridicare disponibile in pagina de finalizare a comenzii: reteaua de chioscuri si librarii Moldpresa Grup;

  • Plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

  Care este suma minima pentru care pot comanda?

  Nu exista o valoare minima a comenzii.