Noutăți Librarii Contacte Cariera langРу Program librarie online Lu-Vi 09:00-18:00 Sa-Du 10:00-15:00
Pana la livrare gratuita Chisinau 250 lei
Pana la livrare gratuita National 700 lei
Total cos : 0 lei

Privind inapoi prin fereastra bucatariei

Privind inapoi prin fereastra bucatariei
Editura
Colectie
Colectie In afara colectiei
Anul
2013
Pagini
320
gen
Culinarie
Format
132*200
Tip
Necartonata
ISBN
9786065885257
Cod produs
326796

Dagmar Dusil a ales să ne vorbească despre frumuseţea inefabilă a convieţuirii într-un oraș cândva de basm, aruncat de istorie în malaxorul îngrădirilor, lipsurilor, suspiciunii generalizate și nesiguranţei. Într-o limbă poetică, a cărei tensiune este mereu ţinută în frâu, scriitoarea extrage frumuseţile mărunte și liniștea din interiorul acestui zgomot de fond al istoriei comuniste, scrutând din intimitatea familiei bucătăria cu reţetele ei nemţești-românești-ungurești-austriece etc. Fiecare reţetă este un prilej de rememorare a vieţii de altădată din Sibiu și din România, o readucere laolaltă a bunicilor, părinţilor, rudelor și prietenilor ei în locul mic și retras din care nu se poate emigra niciodată decât pentru a avea unde să te întorci.

Flori Bălănescu
Dagmar Dusil, prozatoare, poetă, eseistă, editoare şi traducătoare, s-a născut la Sibiu în 1948. A urmat cursurile Facultăţii de Filologie a Universităţii Babeş‑Bolyai din Cluj‑Napoca şi după absolvire a predat limba engleză în oraşul natal.

În 1985 a plecat în Germania de Vest. De-a lungul timpului a colaborat cu numeroase publicaţii atât din România, cât şi din Germania, semnând poezie, eseu şi cronică muzicală. Este director cofondator al editurii Johannis Reeg, ce publică în special lucrări legate de Transilvania.
 

Nume Contacte Stoc

Livrare gratis

Livrare gratis de la 250 lei in raza orasului Chisinau.

Livrare Moldova gratis de la 700 lei in afara razei orasului Chisinau.

Suport Clienti

Suport pentru clienti pe telefon si email .

079 545 544

Plata cu cardul

Plata cu card securizat

Achitarea prin intermediul bancii